Om Lullumut / kontakt

OM LULLUMUT

Hej og velkommen til min blog. Jeg hedder Louise, og det er mig, der blogger her på domænet Lullumut.com.

Jeg er 34 år, og privat bor jeg sammen med min mand M, som jeg blev gift med i august 2017. Sammen har vi en søn, som er fra januar 2018. Vi bor i et dejligt rækkehus på landet lidt uden for Allerød i Nordsjælland. Her nyder vi hinanden, stilheden, den friske luft og den smukke natur. Efter et halvt år som ledig arbejder jeg nu på fuld tid som Marketing Manager (B2B).

Jeg har blogget siden juli 2010, og jeg nyder dette frirum, hvor jeg kan skrive præcist, hvad jeg føler for. Her på min blog finder du alt fra outfit billeder til anmeldelser af skønhedsprodukter. Du finder gode sparetips, rejsetips og opskrifter. Fra tid til anden deler jeg hjørner af mit hjem, og en sjælden gang imellem kan du også læse elektronik- og bog-anmeldelser. Siden 2017 har bryllup, baby og barsel også fyldt pænt. Jeg blogger, fordi jeg elsker det og ikke kan holde mig væk. Ord og billeder er min måde at sætte min hverdag i perspektiv på.

KONTAKT

Du er mere end velkommen til at kontakte mig.

 • For invitationer, pressemeddelelser, ris, ros, spørgsmål mv: Lullumut@gmail.com.
 • For samarbejde og sponsoreret indhold: Kontakt Lise fra Bloggers By Heart på Lise@bloggersbyheart.dk

ETIK / REKLAME

Indholdet på min side er non-kommercielt med mindre der er givet udtryk for andet. Jeg skriver altid i et blogindlæg, hvis det er sponsoreret, eller hvis jeg har modtaget produktet som gave eller til test. Der vil stå “Reklame” lige under det sidste billede. Der kan forekomme annoncer i form af bannere ude i højre side af bloggen.

Indlægget indeholder reklamelinks (tidl. affiliate links): Hvis denne tekst fremkommer i bunden af et indlæg, betyder det som nævnt, at blogindlægget indeholder reklamelinks. Hvis der klikkes på et af mine reklamelinks, og der købes et eller flere produkter via den pågældende webshop inden for en periode på op til 30 dage, vil jeg modtage en procentdel af beløbet. Det beløb jeg tjener, kan betragtes som løn for mit arbejde i forbindelse med bloggen.

Billeder jeg bruger har jeg som udgangspunkt selv taget og dermed rettighed over. Er det billeder, jeg ikke selv har taget, kildeangiver jeg billedet. Skulle dette ikke ske ved en fejl, sletter jeg billedet igen, hvis jeg bliver kontaktet.

Bliver der placeret links direkte i en kommentar, vil jeg fjerne det, inden kommentaren vil blive udgivet. Jeg ønsker ikke, at andre skal reklamere via min blog. Blog-adresser kan skrives i det felt, hvor det forekommer naturligt. Relevante links i kommentarer er kærkomne.

TAK FORDI DU LÆSER MED!

Kh. Louise

6 Comments

 • Mette Sloth Eriksen 14/11/2017 at 11:36

  Rigtig fin blog du har – har skrevet dig en personlig besked.

  Reply
  • Lullumut 15/11/2017 at 19:08

   Hej Mette. Tusind tak :-) Og tak for din mail, som jeg får svaret på asap :-)

   Reply
 • Pernille kit Larsen 04/04/2016 at 10:36

  Hej

  Det er en skøn blog du har :-)

  jeg er selv ny inde for blog verden .-)

  Reply
  • Lullumut 10/04/2016 at 14:31

   Tusind tak! :-)
   Velkommen til blogverdenen :-)

   Reply
 • Mitzie Mee 27/01/2013 at 21:56

  Skøn blog,- hvorfor har jeg først fundet den nu? :)

  Reply
  • Lullumut 28/01/2013 at 22:07

   Tusind tak :-) Håber du bliver hængende :-)

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!