Etik

Indholdet på min side er non-kommercielt med mindre der er givet udtryk for andet. Jeg skriver altid i indlægget, hvis det er sponsoreret, eller hvis jeg har modtaget produktet som gave eller til test. Der kan forekomme annoncer i form af bannere ude i højre side af bloggen.

Indlægget indeholder affiliate links: Hvis denne tekst fremkommer i bunden af et indlæg, betyder det som nævnt, at indlægget indeholder affiliate links. Hvis der klikkes på et af de affiliate links, og der købes et eller flere produkter via den pågældende webshop inden for en periode på op til 30 dage, vil jeg modtage en procentdel af beløbet. Det beløb jeg tjener, kan betragtes som løn for mit arbejde i forbindelse med bloggen.

Billeder jeg bruger har jeg som udgangspunkt selv taget og dermed rettighed over. Er det billeder, jeg ikke selv har taget, kildeangiver jeg billedet. Skulle dette ikke ske ved en fejl, sletter jeg gerne billedet igen, hvis jeg bliver kontaktet.

Bliver der placeret links direkte i en kommentar, vil jeg fjerne det, inden kommentaren vil blive udgivet. Jeg ønsker ikke, at andre skal reklamere via min blog. Blog-adresser kan skrives i det felt, hvor det forekommer naturligt. Relevante links er kærkomne.

No Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.