Mellemmåltid med riskiks

Mellemmåltid med riskiks
Mellemmåltid med riskiks
Mellemmåltid med riskiks
Riskiks med peanutbutter, banan og hampefrø

Jeg prøver så vidt muligt at spise lidt flere og også lidt sundere måltider i løbet af dagen. På den måde undgår jeg at snacke for meget i usunde ting. En af de ting jeg gerne spiser er et mellemmåltid med riskiks, men der skal altså helst noget på den. Sidste sommer så jeg en video hos YouTuberen Meghan Livingstone, som serverede sine riskiks som på billederne her.

Riskiks med peanutbutter, toppet med bananskiver og med et drys hampefrø.

Du er simpelthen nødt til at prøve den kombination. Det smager så godt. Du kan også bruge en anden nøddesmør, feks. mandelsmør. Jeg bruger en cremet peanutbutter, men en crunchy peanutbutter er sikkert også god. Jeg er godt klar over, at riskiks ikke nødvendigvis er sunde, men jeg tænker i alternativer. Og riskiks kan umuligt være mindre sunde end en pose Matador Mix. Men selvfølgelig, alt med måde.

Læs også: Sæson for hyben og hvad du kan bruge dem til

Hvis du ikke lige er til f.eks. peanutbutter eller banan, kan du jo bare komme noget andet på din riskiks. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Det kan f.eks. være creme cheese og røget laks, friske jordbær eller avokado. Mums, hvor bliver jeg sulten. Hvad ville du komme på din riskiks?

16 Comments

 • Monia 30/08/2019 at 11:32

  Jeg er også vild med riskiks med forskelligt lækkert & sundt fyld på <3
  Som skrevet så er både avocado & jordbær gode alternativer – og det ser flot ud :)
  Du skulle prøve at bruge hasselnøddesmør. Det smager fantastisk <3, hvis du er til dadler (Du kan købe store lækre medjool dadler i Rema1000 til 15kr), så læg en klat hasselnøddesmør ind i dadlen – Det smager som nougat! bare meget sundere ;) Mums!

  Reply
  • Lullumut 02/09/2019 at 13:38

   Ja, det er så flot med farverige frugter og grøntsager på :-)
   Mums, det lyder mega lækkert :-) Jeg har prøvet dadler med pekannød i. Så lækkert :-)

   Reply
 • Janet 30/08/2019 at 08:44

  Riskiks med nutella, det fungerer😉👍
  Janet har skrevet følgende…En opstrammerMy Profile

  Reply
  • Lullumut 02/09/2019 at 13:37

   Ej, det har jeg aldrig prøvet. Det lyder vildt lækkert men knap så sundt :-) Vi har aldrig Nutella. Kan ikke administrere det. Vi køber det kun til brunch-fødselsdage..

   Reply
 • Elizabeth 28/08/2019 at 22:02

  Mums – det ser lækkert ud. Den opskrift må jeg prøve!

  I lidt samme dur var jeg i lang tid selv rigtig glad for æblebåde hvor jeg dyppede i peanutbutter (læs: skovlede peanutbutter op). Det smager supergodt, især når æblerne er lidt syrlige a la pink lady.

  Reply
  • Lullumut 29/08/2019 at 09:09

   Dejligt, jeg håber, den falder i god jord :-)
   Uhm, det lyder også lækkert. Jeg har godt hørt om det men aldrig selv fået det prøvet. Må lige skrive æbler på indkøbslisten.

   Reply
 • Lille My 28/08/2019 at 20:37

  Jeg elsker riskiks – spiser dem uden noget på :D

  Reply
  • Lullumut 28/08/2019 at 21:53

   Haha, det gør jeg også :-) Men sådan en kombination her mætter bare en del mere :-)

   Reply
 • Ida 26/08/2019 at 19:44

  Min mor spiser altid riskiks med smør og chokolade, så jeg tænker altid på det, når jeg støder på riskiks 😂
  Men din version ser meget mere lækker og appetitligt ud :)

  Reply
  • Lullumut 28/08/2019 at 09:24

   Haha, ja det er en helt anden version. Tænker også denne er meget mere dig :-)

   Reply
 • Venterpaavinblog 26/08/2019 at 12:28

  Peanutbutter og banan er bare en himmelsk kombi.

  – A

  Reply
  • Lullumut 26/08/2019 at 12:50

   Helt enig :-) Prøv endelig at kombinere med riskiks og hampefrø :-)

   Reply
 • Louise 25/08/2019 at 12:11

  Tak for tippet; jeg er altid på udkig efter inspiration til sunde mellemmåltider.
  Så den med riskiksen med peaunutbutter og banan skal da lige prøves😋

  Reply
  • Lullumut 25/08/2019 at 21:59

   Hvor dejligt du kan bruge tippet, Louise :-) Du må endelig også prøve med hampefrø på, hvis du finder dem. Det smager så godt.

   Reply
   • Louise 28/08/2019 at 19:22

    Jeg prøver at se om jeg kan opspore nogle hampefrø😘
    Kh
    Louise
    (nu med gravator billede😘)

    Reply
    • Lullumut 28/08/2019 at 21:53

     Ja, prøv det :-) Tror det er bl.a. Finax der har dem, i et større supermarked. Så ikke sådan noget øko-helse-butik nødvendigvis :-) De er også gode i bagværk.
     Ej, men det ser jo super godt ud :-)
     Kh. Louise

     Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!