God jul og godt nytår

Hej. Jeg er her stadig. Det er godt nok længe siden, jeg har været herinde og lure eller skrive. Jeg nåede kun lige at dele mine planer for december med dig, og så var der ellers radiotavshed. Jeg føler lidt, jeg gentager mig selv, men vi har været syge, og jeg har haft travlt på arbejdet.

Åh, det har været så dejligt og tiltrængt med hele fem fridage over julen og nu igen med en forlænget weekend omkring nytårsaften. Kan mærke det har været godt for mit humør, selvom der har været en del praktisk. Jeg havde ellers som plan at slappe af og passe på mig selv i december, men jeg er blevet virkelig dårlig til at slappe af. Så snart ham den lille frække sover, ser jeg mit snit til at lave noget praktisk i stedet for at sætte mig ned og slappe af. Det må blive mit mål for 2019. At lære at slappe af. Og sige PYT.

Jeg håber, du har haft en rigtig dejlig jul med dine kære. Fået hygget og slappet af. Måske det blev til en enkelt gave eller to, men det er ikke det vigtigste i julen. Dernæst vil jeg ønske dig et rigtig godt nytår. Jeg håber, du får en dejlig aften med i hvert fald en omgang lækker mad og så godt selskab. Maden er min første prioritet nytårsaften, haha. #foodie Jeg når ikke at kigge mere ind i år, men måske kigger jeg ind lige på den anden side med en status for 2018. GODT NYTÅR.

4 Comments

 • Lille My 01/01/2019 at 12:58

  Godt nytår søde! :)

  Reply
  • Lullumut 01/01/2019 at 21:43

   Tak, i lige måde <3

   Reply
 • Tina 30/12/2018 at 11:36

  Glædelig bagjul og et rigtig godt 2019 til du og dine:-)
  Nyd dine fridage, dem er der for få af når livet er på RUN.

  Reply
  • Lullumut 30/12/2018 at 22:41

   Tak og i lige måde, Tina :-)
   Tusind tak. Uh ja, og også når der er kommet børn til <3

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.