Min nye Gucci taske

Min nye Gucci taske

Min nye Gucci taske

Min nye Gucci taske

Min nye Gucci taske

Min nye Gucci taske

Min nye Gucci taske

Det var ikke helt meningen, der skulle gå et par uger siden mit sidste blogindlæg. Men der har været meget at se til op min babys navngivnings-fest, som blev holdt i lørdags. Det var en stor mundfuld, sådan at planlægge og eksekvere en fest hjemme med en baby på armen. Men det var en dejlig dag, og vi og vores gæster hyggede os.

Min nye Gucci taske

Nå, men det skal handle om min nye Gucci taske. Jeg har nemlig forkælet mig selv med en designertaske. Oprindeligt ville jeg gerne have haft en Balenciaga taske, som jeg har drømt om længe. Men den passer ikke til mit liv pt. Jeg går næsten ikke nogen steder uden pusletasken, så derfor havde jeg brug for en lille taske til mine personlige ting. Og jeg er så glad for mit valg. Måske kommer Balenciaga tasken ind i mit liv på et senere tidspunkt, når jeg er tilbage på arbejdsmarkedet igen. Hvem ved.

Jeg startede med at undersøge, hvilken taske jeg skulle have, helt tilbage i januar. Først i slutningen af maj klikkede jeg denne lækre taske hjem. Så det er absolut ikke et impulskøb. Min nye Gucci taske er en Gucci GG Marmont Camera Mini quilted leather shoulder bag. Jeg havde også kig på den i sort/hvid samt den lidt større model men valgte altså denne. Størrelsen er perfekt. Den kan indeholde min pung, min smartphone, min husnøgle, min bilnøgle og en læbepomade. Alt hvad jeg har brug for udover bleer, vådservietter etc, haha. Jeg overvejede også Gucci Soho Disco tasken, men den var faktisk dyrere, og jeg synes, alle har den. Desuden er denne federe med en rå kæde, og den kan vendes og er dermed en to-i-en taske.

Tasken bestilte jeg hos Net-A-Porter.com, hvilket var en rigtig god oplevelse. Ville oprindeligt have bestilt den hos MatchesFashion.com, hvor man får den flotteste æske med, men tasken blev udsolgt foran næsen på mig hele tiden.

Læs ogsåDecadent Copenhagen Big Shopper

Tasken er min jeg-har-født-et-barn gave til mig selv. Synes det er sådan en stor bedrift, at det skulle mærkes med en lille ting til mig selv. Min mand har også postet lidt penge i den. Både fordi han synes, jeg var sej, og fordi jeg ikke kunne beslutte mig for en fødselsdagsgave i januar. Så det er altså en taske fyld med gode minder.


Gucci taske // Louis Vuitton pung // Huawei smartphone // Blossom nøglering // Rudolph Care læbepomade


Dette blogindlæg indeholder reklame-links

11 Comments

 • Lise/walkinrunout 21/06/2018 at 08:25

  Den er super flot…
  Den bliver du glad for!!

  Reply
  • Lullumut 22/06/2018 at 00:03

   Tusind tak :-)
   Jeg er allerede mega glad for den og har den med mig alle steder :-)

   Reply
 • Ida 20/06/2018 at 18:55

  Stort tillykke med den :)
  Det er vigtigt at forkæle sig selv i ny og næ :)

  Reply
 • Jannie // Guapizimo 20/06/2018 at 11:27

  Man skal altid sørge for at forkæle sig selv og du har valgt en vældig god anledning ;-)

  Så fin taske, tillykke med den!

  Reply
  • Lullumut 22/06/2018 at 00:03

   Ja ik’ :-) Jeg fik heller aldrig givet mig selv en gave, da jeg fyldte 30 år, såeh :-)
   Tusind tak :-)

   Reply
 • Liselotte / Everyday Couture 20/06/2018 at 10:34

  Hvor er den flot søde :D Tillykke med den <3

  Reply
  • Lullumut 22/06/2018 at 00:02

   Tusind tak, søde <3

   Reply
 • Lille My 20/06/2018 at 10:11

  Hvor er den flot! :) Burde også give mig selv en jeg-har-født-et-barn gave :D
  Lille My har skrevet følgende…KARLAS ØNSKELISTEMy Profile

  Reply
  • Lullumut 22/06/2018 at 00:02

   Tak :-) Hihi, ja – det synes jeg også, du fortjener :-) Hvis ikke nu, hvornår så :-)

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!