Trend: Velour

Trend: VelourI dag har jeg kastet mig over en af de helt store trends. Velour! Det er ikke alle, det klæder at hoppe i velour. Og det er bestemt heller ikke alle brands, der formår at slippe afsted med styles i velour. Men, prøv nu bare at se, hvor flot Anna fra bloggen The Anna Edit ser ud i de blå velourbukser fra Topshop. Wauw, jeg elsker det look. Og farven. Suk, hvor er det pænt.

Velour

Velour er lidt et trendy item og noget der kommer og går. Men jeg tror nu godt på, at materialet kan inkorporeres i garderoben, hvis det bliver holdt i enkle farver. Sort, grå – du ved. Med min tykke mave, er jeg ved at få godt og grundigt graviditets-kuller. Derfor har jeg kastet mig over velour i farver. Se bare tasken og skoene. Dog er det ikke noget, jeg ville matche sammen. Så går der lidt for meget velour i den. Men måske bukserne med et par enkle hæle, en silketop og en lædertaske til en tur i byen. Hvis du er usikker på velour, kan du starte med et hjemmesæt. Og så langsomt hoppe i det, når du skal ud og handle, spise brunch, shoppe etc. Nogle ting kræver bare lidt tilvænning, men jeg er altså mere end hooked. Hvad siger du til velour trenden?

Personligt er jeg helt vild med de fede sneakers i bordeaux. De findes også i sort og blå. Forestiller mig ikke jeg er modig nok til at hoppe i de bordeaux, men jeg har lyst til det. Og de vil passe til langt det meste i min garderobe. Find flere cool styles i velour HER (reklamelink).

Reklamelinks: Topshop bukser (dem som Anna har på) // Filippa K stroptop

Becksöndergaard taske // Pavement sneakers // Minimum bukser


Blogindlægget indeholder reklamelinks


 

No Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.