100 dage som ægtefolk

100 dage som ægtefolkPhoto creditMonica Hjelmslund. OMG! Hvor heldig har man lige lov til at være. I dag har jeg været gift med den her helt fantastiske mand i 100 dage. 100 hele dage. Som tiden dog flyver afsted. Det er ikke som sådan fordi, vi fejrer 100 dage. Jeg synes bare, det er en sjov mærkedag. Vi fejrede vores første måned, og ellers håber jeg på, vi kan fejre det år for år.

Siden den store dag

Der er allerede sket så meget siden den 19. august. Vi har været på den bedste bryllupsrejse til Barcelona og spist os mætte i tapas. Min mave er vokset en hel del, og jeg er begyndt at mærke spark fra den lille bassemand. Vi har påbegyndt projekt børneværelse. Vi har været til fødselsforberedelse. Jeg nærmer mig min barsel og termin. Min far er gået bort. Alt dette er sket på blot 100 dage.

Læs også: En måneds bryllupsdag

Jeg vil egentlig ikke så meget med dette blogindlæg. Jeg tror bare, jeg gerne vil hylde min fantastiske mand. Gift eller ej. Fordi han altid er der for mig, når jeg har brug for ham. Især i de svære situationer som da jeg mistede min far for halvanden måned siden. Han var der døgnet rundt og satte fuldstændig sine egne behov til side. Nuvel, sådan er han. Jeg har sgu giftet mig godt. Glæder mig til endnu flere dage og år med ham. Og ikke mindst til at blive en lille familie. Han får lov til at være manden i mit liv lidt endnu. For nu får han snart konkurrence, haha.

P.s. Jeg lover snart at dele lidt flere bryllupsbilleder og samtidig skrive lidt om vores bryllupsfotograf, Monica Hjelmslund. Tanker omkring valget af Monica, og om hvorfor jeg gerne vil anbefale hende. For dét vil jeg.

8 Comments

 • Ida 27/11/2017 at 09:46

  Stort tillykke til her begge med de 100 dage :)
  Ida har skrevet følgende…1. advent 2017 GIVE AWAY – Vind lækker Makeup fra NYX Professional MakeupMy Profile

  Reply
  • Lullumut 28/11/2017 at 20:01

   Taaak :D

   Reply
 • Lise/walkinrunout 27/11/2017 at 09:23

  Tillykke… og ja.. jeg er tilhænger af, at alt der kan fejres, bør fejres… ;-)

  Reply
  • Lullumut 28/11/2017 at 19:59

   Tusind tak :-) Jeg kunne ikke være mere enig. Skal vi ikke bare fejre, at det er tirsdag aften? :D
   Håber ellers du har det godt, søde Lise :-)

   Reply
 • M 27/11/2017 at 00:23

  Vi rotter os sammen mod dig <3

  Reply
  • Lullumut 28/11/2017 at 19:59

   I kan da bare prøve :D <3

   Reply
 • Tina KH 27/11/2017 at 00:10

  Stort tillykke med jeres 100 års dag og ja der er sket meget i jeres 100 dage.
  Håber du snart kan hvile og nyde nuet i din barsel.
  Aften hilsner herfra:-)

  Reply
  • Lullumut 28/11/2017 at 19:58

   Tusind tak, Tina <3 Hihi, 100 år er måske lidt overdrivelse ;-)
   Jaaa, lige en dag endnu, og så skal der forhåbentlig soves længe :-)

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.