Det første outfit med min babybule

Det slog mig lige, at jeg slet ikke har fået vist min fine babybule frem her på bloggen. Altså, der var en lille babybule i min bryllupskjole men ellers ikke rigtigt. Så altså, her kommer det første outfit med min babybule. Billederne er fra en solrig lørdag i september, hvor jeg mødtes med nogle bloggere til frokost. Det var Liselotte, Linda, Eline og Chau. Så hyggeligt at de tre lækre tøser fra Aalborg lige kom et smut til København. Vi spiste god frokost på Palæo i Pilestræde og snakkede ellers lystigt, inden vi gik hver til sidst.

Det første outfit med min babybule

Må indrømme at jeg har følt mig meget udfordret på tøjfronten under min graviditet. Jeg vil gerne være smart og vise maven frem, men jeg orker heller ikke at bruge en formue på graviditetstøj. Så vil jeg hellere genbruge, låne osv. og købe noget nyt, smart tøj til foråret. Når jeg kommer af med lidt af vægten igen.

Læs ogsåDagens 280914 – I Black Swan Fashion

På billederne her har jeg været 23+3. Dvs. lige mellem 23 og 24 uger henne. Det er over halvvejs i en graviditet. Jeg synes, jeg ser kæmpe stor ud på billederne. Tror det er fordi, jeg svejer ret meget i ryggen. I hvert fald fandt jeg noget tøj i min garderobe, som jeg sagtens kunne hoppe i igen i dag. Dog minus de bare fusser. Sandalerne er ellers et par af mine yndlings, og jeg har brugt dem de sidste mange somre. Glæder mig til at stikke i dem om et halvt års tid igen. Kjolen fra B-young er en ældre sag, men som maven heldigvis kan være i. Du kan også se den på HER og HER.


B-young kjole // H&M blazerjakke // DressMe.dk leggings

Deichmann sandaler // Daniel Wellington ur


 

8 Comments

 • Camilla Cecilie 25/10/2017 at 08:43

  Hvor ser du bare skøn ud <3
  Camilla Cecilie har skrevet følgende…Kommentar til Orden i skufferne med Tchibo af CfashionTchibo Tirsdag uge 43 – CfashionMy Profile

  Reply
  • Lullumut 26/10/2017 at 11:32

   Mange tak <3

   Reply
 • Sofie 23/10/2017 at 17:44

  Hvor ser du bare dejlig ud – sikken fin mave!

  Reply
  • Lullumut 26/10/2017 at 11:31

   Tak, Sofie! :-)

   Reply
 • Tina KH 18/10/2017 at 14:58

  Så smuk du og babybulen er:-)
  Og ja du er stor i forhold til at du er lidt over halvvejs, men bestemt smuk.
  Forstår godt du ikke vil investere i en masse tøj og genbrug og lån er da fint.
  Det sort/hvide sæt er bestemt flot og sko der passer til:-)
  Et smukt efterår din og babys vej:-)

  Reply
  • Lullumut 26/10/2017 at 11:30

   Tusind tak :-)
   Føler mig også enorm, haha.
   Ja, jeg glæder mig til at shoppe lidt nyt til foråret :-)
   Tak, Tina :-)

   Reply
 • Lille My 18/10/2017 at 12:36

  Så fin du er :)

  Reply
  • Lullumut 26/10/2017 at 11:29

   Tak søde :-)

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.