Jeg er blevet gift

Det er længe siden. Det var absolut ikke meningen, at bloggen skulle ligge så øde hen her i august måned. Jeg har bare haft rigtig meget at se til. For det første har jeg haft rigtig travlt med at komme ind i alle rutinerne på mit nye arbejde. Sådan er det. Den slags kræver tid og tilvænning. Og så er jeg blevet gift og har været på bryllupsrejse. Hvis du følger med på Instagram @lullumut, er det næppe gået din næse forbi. Ellers kan du læse mere herunder.

Læs ogsåMit nye arbejde i møbelbranchen

Jeg er blevet gift

Lørdag den 19. august kl.13 blev jeg gift med min kæreste, som jeg har været sammen med siden 2004. Og som jeg har kendt siden 2001. Vi blev gift på Allerød Rådhus, hvor vores familier og venner mødte op. Efter et par ja’er og lidt at skåle på, kørte vi alle videre til Comwell Holte. Her var der reception med bryllupskage kl.15-17. Kl.18 mødtes vi alle igen til velkomstdrinks og par- og fællesbilleder. Efterfølgende var der middag og fest til langt ud på natten. Kl.9 mødtes vi til morgenmad.

Det var den absolut bedst tænkelige dag, hvis du spørger min mand og jeg. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre dag. Gæsterne var glade, maden var god, fotografen var sød, vejret var godt. Hvis vi kunne, ville vi gøre det hele om igen. Bare for at opleve den gode stemning. Heldigvis havde vi ferie i sidste uge, så mandag morgen fløj vi til Barcelona. Her holdt vi en uges skøn bryllupsrejse, som vi kom hjem fra i går eftermiddags. Vi var lidt i tvivl, om vi skulle afsted så kort tid efter den forfærdelige tragedie på La Rambla. Men alt gik godt, og der var politi over alt, så vi følte os meget sikre.

Nu er det hverdag igen med alt hvad der indebærer. Arbejde, vasketøj, opvask etc. Det skal blive godt at komme op i gear igen efter en uge med alt for meget god mad. Først i form af bryllupskage etc, og dernæst i form af bl.a. tapas og helados (is). Men, jeg trængte nu altså til den ferie oven på alt det bryllupsplanlægning. Jeg glæder mig helt vildt til at få gang i blogindlæggene igen. Lad mig gerne vide, hvis der er noget bestemt, du vil læse om. Mit bryllupstøj, invitationerne, min polterabend, Barcelona. Eller noget helt femte.

Imens jeg venter på billederne fra vores dygtige fotograf, kan du se et par fra Instagram. De er taget af Chau og mig.

15 Comments

 • En måneds bryllupsdag og lidt om at være et gift par 19/09/2017 at 06:22

  […] Læs også: Jeg er blevet gift […]

  Reply
 • Mama Brown 09/09/2017 at 17:31

  Det er så dejligt for Jer! :-)
  Billederne er simpelthen bare så gode!

  Reply
  • Lullumut 12/09/2017 at 18:41

   Tak, dejligste Linda :-) <3
   Vi har fået så mange gode minder i form af billeder fra den dag :-)

   Reply
 • Camilla Cecilie 05/09/2017 at 14:53

  Endnu en gang stort tillykke :-)
  Camilla Cecilie har skrevet følgende…Kommentar til Glimmer og Guld – Babe you got this! af CamillaMy Profile

  Reply
  • Lullumut 12/09/2017 at 18:40

   Tusind tak! :-*

   Reply
 • Katrine | Udelukkende Lund 30/08/2017 at 02:28

  Stort tillykke <3 Hvor er I fine, og hvor dejligt at læse, at både brylluppet og rejsen var lige som I ønskede :)

  Reply
  • Lullumut 03/09/2017 at 20:16

   Tusind tak, søde Katrine :-) Alt gik rigtig godt <3

   Reply
 • Beauty Glam 29/08/2017 at 22:22

  Stort tillykke med jeres bryllup!

  Reply
  • Lullumut 03/09/2017 at 20:16

   Mange tak!

   Reply
 • Ida 29/08/2017 at 09:58

  Øv jeg er så ked at, at jeg ikke kunne deltage til jeres bryllup :( Men er glad for at I havde så dejlig en dag og at du var omgivet af dejlige mennesker <3
  Glæder mig til at se dig snart og så som gift kvinde :) <3
  Ida har skrevet følgende…Derfor er bloggen stille, ulykke part IMy Profile

  Reply
  • Lullumut 03/09/2017 at 20:16

   Det var også rigtig dårlig timet :-) Vi havde en skøn dag, aften, nat og morgen :-)
   I lige måde, vi ses lige om snart :-) <3

   Reply
 • Tina KH 28/08/2017 at 10:17

  Så smuk du er:-)
  Gode billeder og et kæmpe stort tillykke til jer2 turtelduer:-)

  Reply
  • Lullumut 28/08/2017 at 21:24

   Tusind tak, Tina! :-)

   Reply
 • Liselotte / Everyday Couture 28/08/2017 at 09:46

  Du er så smuk og ser så glad ud! <3

  Det lyder også som om i havde den dejligste aften :)
  Liselotte / Everyday Couture har skrevet følgende…Det fineste leopard sæt fra butik Garbo + en lækker rabatkodeMy Profile

  Reply
  • Lullumut 28/08/2017 at 21:23

   Tusind tak, søde :-) <3 Ja, jeg var, og er, også bare så glad :-) Det er vildt nu at være kone og mand. Lyder helt forkert :-)
   Det var en super skøn dag og aften :-)

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!