Udsalget er startet hos Just Spotted

Udsalget er startet hos Just SpottedI dag vil jeg gerne tippe dig om, at Just Spotted holder udsalg. Hvis du ikke kender Just Spotted i forvejen, er det webshoppen med de mange flotte plakakter. De har faktisk også rammer, hvis du har brug for dem til dine plakater. Just Spotted har en til to dages levering og altid gratis fragt samt gratis retur. Jeg er altså vild med gratis fragt, og gratis retur. Hurtig levering er bare en bonus for mig.

Læs også: Rabatkoder

Udsalget er startet hos Just Spotted

Udsalget hos Just Spotted startede i går og varer til og med på onsdag kl.23:59. Alle varer er sat ned med 25% rabat. Du skal blot bruge rabatkoden summer25 for at aktivere rabatten. Har du udset dig noget godt?

Jeg har selv forelsket mig i plakaten med isvaflen af Natacha Withøf. Hun laver altså nogle cool tegninger. Plakaten med vand og klipper af Foto Factory er godt nok også flot. Sådanne billeder i mit hjem giver mig en indre ro. Har i forvejen en plakat i sort-hvid med sejlbåde hængende over min sofa. Den sidste plakat jeg har forelsket mig i er den med sommefuglen fra Hagedornhagen Copenhagen. Jeg havde fire af dem hængende i min stue i min gamle lejlighed. Tror de skal findes frem igen og op og hænge ved trappen. Det skal nok blive godt. Elsker lidt ny inspiration og gerne noget, hvor det ikke kræver de store økonomiske midler. Jeg tænker også, at der skal hænge et par fine billeder på mit kontor, når bliver et børneværelse i stedet. Er spændt på at få at vide, om det bliver en dreng eller pige. Så spændende.


Plakat med isvaffel // Plakat med Yesnaby Castle // Plakat med sommerfugl


Indlægget er skrevet i samarbejde med Just Spotted. Holdningerne er som altid mine egne.


 

No Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.