Bryllupsrejsen går til Barcelona

Som du måske har læst her på bloggen, skal jeg giftes til august i år. Planlægningen med selve brylluppet går stille og roligt. Der er nemlig lige et par andre ting, der fylder lidt mere for tiden. Og vi har lidt udfordringer med at få vores invitationer ud, men de er på trapperne. Til gengæld er bryllupsrejsen mere eller mindre på plads, og bryllupsrejsen går til Barcelona. Min kæreste og jeg havde længe snakket om Paris, men for et par måneder siden ændrede vi destination. Af forskellige årsager.

Læs også: En lille update på mit bryllup

Bryllupsrejsen går til Barcelona

Så ja, turen går til Barcelona i det nordøstlige Spanien. Jeg må indrømme, at jeg glæder mig helt vildt, men det er vel ikke så underligt, haha. Jeg glæder mig først og fremmest til at være helt alene sammen med min kommende mand. Vores sidste ferie sammen, uden andre, var sommeren 2014. Så jeg synes lidt, det må være vores tur. Og så glæder jeg mig til at gå hånd i hånd og nyde kærlighed. Og til at spise masser af tapas, nyde det forhåbentlig gode sommervejr samt at udforske Barcelona. Jeg har fået en spansk kollega på mit arbejde i år. Derfor er jeg godt i gang med at støve de spanske ord af. Langsomt men sikkert. Synes det er lidt hyggeligt at kunne det lokale sprog.

Hvor skal vi bo, og hvad skal vi opleve?

Da hverken min kæreste eller jeg har været i Barcelona før, har vi selvfølgelig brug for dine gode tips. Først og fremmest skal vi finde et sted at bo. Kan du anbefale et godt område og hotel? Og hvad med seværdigheder og spisesteder? Jeg har kun tapas og Gaudis Park Güell på min liste, haha. Ej, jeg har kigget lidt på Pinterest, men de personlige anbefalinger er altid de bedste. Så, hit me. Hvis du selv er blogger og har udgivet en blogindlæg om Barcelona, må du meget gerne linke til det. Eller måske har du selv læst en god guide.

6 Comments

 • Stine / Lille My 13/06/2017 at 09:53

  Hvor lækkert med Barcelona! :) Vi skal afsted i september hvis det hele kommer til at gå op i en højere enhed mht. fertilitetsbehandling. Har aldrig været der så kan ikke komme med nogle tips.
  Stine / Lille My har skrevet følgende…KASKET KARLMy Profile

  Reply
  • Lullumut 13/06/2017 at 17:16

   Ja, det er lige, hvad vi har lyst til :-) Lidt strand og lidt storby :-) Vi var jo i Thailand i januar med min svigerfamilie, og nu vil vi gerne noget andet.
   Åh, jeg krydser fingre for, at I kommer afsted til september <3 Så kan du måske få et par tips af mig i stedet :-) Har i hvert fald googlet en masse lækre madsteder..

   Reply
 • Ida 13/06/2017 at 07:38

  Vi boede på Hotel Montblanc.
  Det var rigtig fint og så var der pool, hvilket jeg rigtig godt kunne lide :)
  https://www.hcchotels.com/hcc-montblanc/
  Ida har skrevet følgende…GIVE AWAY – Vind 500 kroner til en valgfri plakat fra Artifero, samt rabatkode på 15%My Profile

  Reply
  • Lullumut 13/06/2017 at 17:14

   Tusind tak for tip, søde :-) Jeg kiggede lige på det, og det ser godt ud i hvert fald. Kan du også anbefale området? :-)

   Reply
   • Ida 13/06/2017 at 18:22

    Det er tæt på ramblaen, la Rambla Og et helt vildt lækkert frugt/grønt marked.
    Vi brugte rigtig poolen meget, da stranden var som fluepapir. Hotellet ligger godt og vi brugte vist kun transport ud til Barcelona stadion og til og fralufthavnen.
    Mener også at deres morgenmad på hotellet var ganske fint :)

    Reply
    • Lullumut 19/06/2017 at 23:19

     Tak :-) Jeg regner også med, vi booker et hotel med pool uanset :-) Og jeg elsker også at se en ny by til fods :-)

     Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!