Loppemarked i Virum nu på lørdag

Loppemarked i Virum nu på lørdagHalli hallo! Jeg vil lige gøre dig opmærksom på, at der er loppemarked i Virum nu på lørdag. Altså lørdag den 10. juni. Det foregår fra kl.10-14 på Virumgade, så kig endelig forbi. Det er ikke så langt fra Virum station. Det er et villakvarter, så der er også gode muligheder for at parkere sin bil. Så altså, der er ingen undskyldning for ikke at dukke op.

Loppemarked i Virum nu på lørdag

Jeg stiller selv op med en stand med en masse gode sager. Fylder min Fiat 500 med kasser og poser. For mit vedkommende bliver det kun tøj, sko, tasker og accessories. Men jeg har til gengæld også rigtig meget af det. Har besluttet mig for at holde et tema, så bøger, boligting og andet nips bliver hjemme indtil næste loppemarked. Jeg ved, at både min søster og mine forældre stiller op med en stand hver. Og de kommer til at have masser af boligtilbehør og nips. Og ja, så kommer resten af Virum altså også og stiller op.

Selv er jeg ikke den store loppehaj. Nok fordi jeg foretrækker at sove længe i weekenderne. Men, kl.10 er da er ret godt tidspunkt. Og ja, så elsker jeg bare at sælge ud og give mine ting nye hjem. Genbrug er så smukt.

Ses vi på lørdag? Hvis du kommer forbi, så giver jeg en krammer. Ej, jeg er virkelig genert – men sig gerne hej. Og du behøver ikke tage dine pesetas med, for jeg tager selvfølgelig Mobile Pay.

8 Comments

 • Ace 11/06/2017 at 14:33

  eeej det skulle jeg have vidst, bor lige ved siden af og elsker loppemarkeder :D
  Er det noget der er der regelmæssigt over sommeren? :D
  Ace har skrevet følgende…Roskilde Festival 2017My Profile

  Reply
  • Lullumut 11/06/2017 at 22:15

   Ej, hvor ærgerligt! Vidste slet ikke du boede der. Jeg slog det også op min Instagram :-(
   Det er det desværre ikke. Det er kun en gang om året. Anden lørdag i juni :-)

   Reply
 • Anne-Marie 09/06/2017 at 09:59

  Vi ses❤?❤

  Reply
  • Lullumut 11/06/2017 at 22:14

   Det var dejligt at se dig :-) <3

   Reply
 • Camilla Cecilie 09/06/2017 at 08:04

  Ej altså der er jeg på vej i Legoland med familie. :-/ øv ville ellers gerne grave lidt i dine lækre ting ;-)
  Camilla Cecilie har skrevet følgende…2017/20 – hverdags lookMy Profile

  Reply
  • Lullumut 11/06/2017 at 22:14

   Øv. Jeg håber, I har haft en dejlig tur til Legoland :-) Haha, hvor er du sød :-) Synes slet ikke mine ting er så lækre. Hvis det er noget bestemt, du har i tankerne, så skriv til mig – måske er det noget, jeg gerne vil sælge :-)

   Reply
 • Pernille Kit Larsen 09/06/2017 at 07:19

  God fornøjelse smukke ☺️

  Reply
  • Lullumut 11/06/2017 at 22:13

   Mange tak :-)

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.