Vind et valgfrit produkt fra Cocoa Brown

Det er alt for længe siden, der sidst har været en give-away her på bloggen. Så det er der altså i dag, jubii. Da jeg blev spurgt, om jeg ville teste brandet Cocoa Brown, foreslog jeg en give-away i stedet. Den idé var Billigvoks.dk heldigvis med på. Jeg har altså ikke selv testet mærket Cocoa Brown, men jeg har læst om det. Det virker heldigvis til at være super godt. Og nå ja, den hvide og pink emballage er da også super cool.

Lidt om brandet Cocoa Brown. Marissa Carter lancerede brandet tilbage i 2012, så det er et forholdsvist ungt brand. Produkterne centrerer sig omkring at give kroppen lidt pæn kulør. Og det er uanset om du er hardcore selvbruner-entusiast eller mere til en bodylotion, som giver en gradvis farve. I sortimentet hos Billigvoks.dk findes også en selvbruner-handske samt en body scrub. Cocoa Brown skulle eftersigende have opnået kultstatus verden over og samtidig være et prisvindende brand. Kylie Jenner skulle bl.a. have brugt det. Det siger da ikke så lidt.

Lidt om et par af produkterne. Produktet 1 Hour Tan skulle være ret populært og give en god glød på blot en time. Den kan bruges til både ansigt og krop og har ikke nogen orange undertoner. OBS! Husk at eksfoliere huden dagen før, så dine døde hudceller ikke bliver farvede. Du vælger selv farven på din kulør. En time bliver bronze, to timer bliver chokolade, og tre timer bliver intenst. Er du mere forsigtig, som mig, er Gentle Bronze Gradual Tan en oplagt mulighed at prøve af. Lovely Legs Spray er et spray on produkt, du kan bruge til f.eks. en aften i byen. Det smarte ved dette produkt er, at det kan vaskes af i badet. G-e-n-i-a-l-t.

Vind et valgfrit produkt fra Cocoa Brown

Nu kan en heldig læser af min blog vinde et valgtfrit produkt fra Cocoa Brown. Præmien har en værdi af op til 99kr.

For at deltage i min give-away skal du:

  1. Være fast læser af min blog ved at følge den på Facebook HER.
  2. Finde det produkt fra Cocoa Brown, som du gerne vil vinde. Herefter skal du linke til det i en kommentar i dette blogindlæg. Find produkterne HER.

Jeg trækker en heldig vinder søndag den 18. juni 2017. Vinderen bliver offentliggjort i dette blogindlæg og får efterfølgende direkte besked pr. mail.

VINDEREN: Stort tillykke til Mie K, som har vundet. Du modtager en mail fra mig asap.


Indlægget er sponsoreret på den måde, at jeg har fået lov til at udlodde præmien.

Holdningerne er som altid mine egne.


 

16 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.