Gode idéer til mors dags gaven

Gode idéer til mors dags gavenI næste uge er det mors dag. Nærmere bestemt søndag den 14. maj. Jeg holder meget af min mor, og derfor vil jeg gerne forkæle hende. Og det er altså uanset, om det er den 14. maj eller den 15. maj for den sags skyld. Det vigtigste for mig er, at hun er glad og føler sig værdsat. Det har hun fortjent. Og jeg mener ikke, at mødre kan blive for forkælede.

Gode idéer til mors dags gaven

Som du kan se her på collagen, har jeg fundet en masse gode idéer til mors dags gaven. Alle tingene er fundet hos Coolstuff.dk. De har noget til alle typer af mødre. Den madglade, den humoristiske, den praktiske etc. Min egen mor er meget kreativ og kan godt lide at slappe af med at tegne og hækle. Hun kan også godt lide at eksperimentere i sit køkken. Her kommer et par idéer, jeg håber du kan bruge. Tænk evt. over hvad din mor ofte siger, hun mangler i hverdagen.

 • En Lékué til at lave friskost
 • En buket blomster
 • En opdelt stegepande til søndagsbrunchen
 • En tur i biografen
 • En kryderurte-holder
 • Et sødt kort
 • Et vaffeljern
 • Et gavekort til en planteskole
 • En hvidløgspresser
 • En hjemmestrikket trøje

Læs også: Find inspiration til gaver

Har du købt en gave til din mor til mors dag? Hvis du ikke er så heldig at have en mor, er jeg sikker på, at en veninde vil blive glad.


Holdningerne er som altid mine egne

2 Comments

 • Ida 05/05/2017 at 06:16

  Jeg er stadig i tænkeboks, hvad min mor skal have. Det er nogle gode ting du ellers har fundet :)
  Ida har skrevet følgende…Skintonic fra MellisaMy Profile

  Reply
  • Lullumut 06/05/2017 at 08:59

   Der er jo også en uges tid endnu til at nå det – med mindre det skal sendes til dig først :-)

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!