Rabatkode til Moodings

I dag vil jeg gerne dele en rabatkode med dig. Det er en eksklusiv rabatkode til Moodings.com på hele 25%. Moodings starter udsalg på mandag, men du kan tyvstarte med min rabatkode allerede i dag.

Hvis du ikke kender webshoppen Moodings, er det en fejl. Moodings er en webshop med næsten udelukkende interiørprodukter. De har også lidt spiseligt og lidt velværeprodukter. Og de har så mange fede brands og produkter. De er også gode til at have fingeren på pulsen, så du finder altid cool nyheder. Af brands har de bl.a. Sej Design, House Doctor, H. Skjalm P, HAY, Nicolas Vahé og Normann Copenhagen. Det er blot et lille udvalg. Se selv alle brands HER.

Rabatkode til Moodings

Rabatkoden du kan bruge er “LULLUMUT25“. Den er gyldig fra nu af og til den 3. maj, altså på onsdag. Så hvis du mangler noget til boligen eller til en gave, har du lige et par dage. Bemærk at rabatkoden ikke gælder på produkter fra Oliver Furniture og GUBI. Hvis du er vild med kunst og plakater til dine vægge, gælder denne rabatkode også henne hos Justspotted.dk. Her kan du også købe rammer.

Jeg har selv kig på lidt forskellige ting derinde. Bl.a. havde jeg i forvejen besluttet mig for lidt fra Sej Design til mit køkken. Derudover mangler jeg nye bademåtter samt en lampe til sofahjørnet. Og med det vejr vi har i dag, har jeg rigelig tid til at browse rundt.

Til sidst vil jeg gerne lige oplyse, at jeg ikke får nogen provision etc. ved at dele rabatkoden med dig. Min eneste interesse ligger i, at du har mulighed for at få rabat på produkterne. God shopping!


H. Skjalm P. lampe // Bakker og opbevaring fra Sej Design  // Meraki duftlys

Normann Copenhagen block table // Nicolas Vahé kaffesirup


4 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.