Adidas Originals Adistar Racer

Da jeg var i Thailand i januar, købte jeg dette par fede Adidas Originals Adistar Racer sneakers. Egentlig var jeg på udkig efter et par Nike sneakers, men de var der ikke i min størrelse. Ligesom i Japan har de det i Thailand med meget små størrelser. Str. 39 er normalt største størrelse for kvinder, og jeg bruger 40.

Adidas Originals Adistar Racer

Min kæreste købte to par Nike sneakers til sig selv, og vi gik videre. Det skal lige siges, at de er købt i et storcenter i Bangkok, så der er ikke tale om markeds-sko. I en anden butik i centeret så jeg disse Adidas sneakers og nogle andre lige så fede nogle. Jeg var sikker på, de var dyre, så jeg spurgte sådan lidt henkastet til, hvad prisen var. De kostede 2290 THB, hvilket er under 470kr. Så jeg slog til. Ekspedienten fortalte mig, at de lige var kommet i butikken samme dag. Win win.

Jeg havde mine Adidas sneakers på for første gang i sidste uge. Og oh my. Da jeg trådte ned i dem om morgenen, udbrød jeg til min kæreste “de er lige som sutsko”. Og mine fødder svævede da også rundt i dem hele dagen. Det er helt sikkert ikke mit første par sneakers fra Adidas. Og en ting er, at de er gode at gå i. En anden ting er, at de er vildt pæne. Jeg kan ret gode lidt blondelooket foran og sølvstykket bagpå.

Desværre kan jeg ikke linke til dem, da jeg ikke kan finde dem nogen steder. Men du kan måske være heldig ved selv at søge på “Adidas Originals Adistar Racer”. Det er i hvert fald modellen. Smid mig gerne en link, hvis du ser dem online.

4 Comments

 • Stine / Lille My 14/04/2017 at 17:14

  Hvor er de lækre :)

  Reply
  • Lullumut 19/04/2017 at 00:07

   Helt vildt lækre :-)

   Reply
 • Ida 13/04/2017 at 18:45

  Tillykke med dem og sikke en skøn pris :)
  Jeg går og leger lidt med tanken om deres Originals superstar i en helt hvid udgave.
  Ida har skrevet følgende…Når man er ene og alene på jobbetMy Profile

  Reply
  • Lullumut 13/04/2017 at 22:49

   Mange tak :-) Ja, prisen er lidt noget andet uden for DK, selvom jeg gerne støtter de danske butikker og webshops :-)
   De er også virkelig fede. Jeg vil gerne have de originale hvide med sorte striber. Jeg prøvede dem i New York, og de fungerede desværre slet ikke for mig at gå i.. Har tit tænkt på at jeg skal prøve dem igen.

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!