Brugskunst fra norske Ment

Helt tilbage fra omkring 2014 har jeg været forelsket i det smukke brugskunst fra norske Ment. Jeg stødte på Ment første gang hos et PR bureau her i Danmark. Desværre er det ikke nået på bloggen før nu.

Brugskunst fra norske Ment

Bag Ment står de to søstre Sidsel og Ingvild. De har siden 2012 designet, udviklet og produceret unikke interiørprodukter i både porcelæn og keramik. Der er fokus på godt håndvæk og god kvalitet samt produkter med mening. Bag hvert produkt er der en sjov historie eller mening, og intet er overladt til tilfældighederne. Ment betyder på norsk, at noget er ment til at være. Og produkterne udtrykker også humor, uden at det bliver for meget.

Jeg kan selv ret godt lide mine enkle, hvide Royal Copenhagen tallerkener. Men samtidig er jeg også vil med små tallerkener, skåle samt kopper. Og de må meget gerne være med et anderledes design eller i en sjov farve. Mine favoritter fra Ment er dem på billederne her oven for. Fra Beite serien er det skålen med et par fluer i. Lidt anderledes men skægt. I Bestemor serien er jeg ret tosset med flere af skålene. Især Bestemor Perleskål i den gammelrosa farve. Brodd Fasettvasen er også flot. Og Krum tallerkenerne. Ja, jeg kunne blive ved, haha.

Kendte du Ment i forvejen? Det ser ud til, at Ment sender til Danmark, uden at det koster det hvide ud af øjnene. Og ellers har de også forhandlere i Danmark. Bl.a. har webshoppen Kaiku et udvalg af Ments produkter.

2 Comments

 • Vejen til Birkin 01/04/2017 at 21:38

  Det mærke kendte jeg slet ikke, men nej sikke fine ting de har.

  /Annette

  Reply
  • Lullumut 02/04/2017 at 21:00

   Så var det jo godt, jeg bloggede om det :-) Og ja, det er nogle helt vildt fine og flotte ting :-)

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!