Postkort fra Khao Lak i Thailand

Postkort fra Khao Lak i Thailand

Postkort fra Khao Lak i Thailand

Postkort fra Khao Lak i Thailand

Postkort fra Khao Lak i Thailand

Postkort fra Khao Lak i Thailand

Postkort fra Khao Lak i ThailandHer kommer et postkort fra Khao Lak i Thailand, hvor jeg nyder tilværelsen. Jeg rejste afsted i tirsdags og ankom i onsdags. Det var en meget lang rejse, men det var en god en af slagsen. Vi startede ud med burgere på MASH i lufthavnen. Så er ferien ligesom i gang. Vi fløj direkte til Phuket uden mellemlanding, og herfra havde vi bestilt en minibus til at transportere os. Det tog ca. halvanden time, og tiden gik hurtigt med at suge Thailand til os. Må indrømme at jeg trængte meget til ferie. Havde ikke haft en reel fridag siden august og følte mig så udbrændt. Jeg er heldigvis allerede meget afslappet og nede i gear.

Vi bor på JW Marriott Khao Lak, og det er et mega lækkert resort. De har alt her, og Thailænderne er så søde og imødekommende. Først fik min kæreste og jeg et værelse med udgang til poolen. Men der var ligesom en lille sti hen til. Værelset er med på det første billede. Dagen efter blev vi flyttet til samme type værelse men med direkte adgang til poolen. Så meget mere lækkert. Måske har du set det på Instagram Stories @lullumut.

I øvrigt er jeg slet ikke på bryllupsrejse, da jeg ikke er blevet gift endnu. Men der kom altså en kage ind ad døren med “Happy Honeymoon” på. Så sjovt. Vi sagde, at vi ikke var på bryllupsrejse, men de insisterede på, at vi bare skulle spise den alligevel. Så sødt af dem.

Morgenmaden på resortet er fantastisk. De serverer alt. Massere af eksotiske frugter, alle former for æg, forskellige juicer og smoothies, sushi og asiatisk mad, jeg aldrig har set før. Det her sted får min varmeste anbefaling allerede efter få dage. Dyrene her er jeg ikke ret begejstret for. Tjek bl.a. den store gekko, der soler sig ved poolen. Og nede på stranden er der eremit krabber sent om aftenen, når vi skal ud efter aftensmad. Ewww.

I morgen har jeg fødselsdag

Nu må jeg hellere komme i seng og sove. Kl.8 står den på en svømmetur i poolen. Ligesom de to foregående dage. Det er en dejlig måde at starte dagen på. Det skulle i øvrigt være en af Asiens længste pools. Og for at det ikke skal være løgn, har jeg faktisk fødselsdag i morgen. Eller, faktisk er det allerede nu i Thailand, fordi vi er 6 timer foran. Jeg har på fornemmelsen, at mine rejsemakkere har planlagt en hyggelig dag for os.

6 Comments

 • Chau 19/01/2017 at 11:22

  Det ser fantastisk ud søde! så velfortjent. Nyd det nu og igen tillykke med fødselsdagen!

  /Chau

  Reply
  • Lullumut 23/01/2017 at 12:21

   Her er også bare så skønt :-) Tusind tak!

   Reply
 • Ida 14/01/2017 at 19:07

  Søde pige, først og fremmest et stort tillykke med dagen idag :)

  Det lyder til at I startede ferien bedre end perfekt og sikke et sted I er kommet hen – er pænt misundelig! :)
  Glæder mig til at høre om hele jeres rejse :)
  Ida har skrevet følgende…Dreaming about a new bagMy Profile

  Reply
  • Lullumut 15/01/2017 at 18:04

   Tusind tak! :-)
   Ja, det var ikke dårligt med sådan en MASH burger, og stedet hvor vi bor er helt perfekt :-)

   Reply
 • Ace 14/01/2017 at 00:33

  Ejj det ser fantastisk ud jo :)
  Ace har skrevet følgende…AND THE WINNER ISMy Profile

  Reply
  • Lullumut 15/01/2017 at 18:03

   Her er virkelig også bare så skønt :-)

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!