Sidste chance for at deltage i mine give-aways

Sidste chance for at deltage i mine give-aways

Jeg vil lige komme med en reminder. Det er nemlig ved at være sidste chance for at deltage i mine give-aways. Der er hele fem tilgængelige give-aways i denne omgang. Jeg trækker syv heldige vindere på fredag den 30. december, om aftenen. Der er rigtig gode vinderchancer, så skynd dig at lægge en kommentar på den give-away, du ønsker at deltage i. Hvis du er interesseret i dem alle, er du velkommen til at lægge en kommentar under hvert af de fem blogindlæg. Jeg udtrækker vinderne tilfældigt, så alle har lige stor chance.

Der er både lidt lækkert til køkkenet i form af en fed SodaStream Source maskine. Den kan du bl.a. bruge til at lave danskvand eller sodavand med. Eller måske et par lækre mocktails. Til køkkenet, kontoret eller måske arbejdspladsen er der et par smukke notesblokke fra ViSSEVASSE. Til sminkebordet er der et par anderledes og ovale makeupbørster fra Technique Pro. Og sidst men ikke mindst er der lækre hårprodukter fra både VORES og Maria Nila. Det er ikke nogle dårlige gevinster, hvis jeg selv skal sige det.

Sidste chance for at deltage i mine give-aways

Her kommer en opsummering over de fem give-aways, og der er direkte link i hver af overskrifterne.

Give-away nr.1: Vind en SodaStream Source maskine (en vinder)

Give-away nr.2: Vind ovale Technique Pro makeupbørster (en vinder)

Give-away nr.3: Vind notesblokke fra ViSSEVASSE (tre vindere)

Give-away nr.4: Vind et udvalg af hårprodukter fra VORES (en vinder)

Give-away nr.5: Vind en Styling Spray fra Maria Nila (en vinder)

1 Comment

  • Birgitte jørgensen 28/12/2016 at 22:42

    Hvor ville være fantastisk ?? er røv træt at gryder og pander :-/ mænd synes selv de er super kreative når de køber gaver…

    Jeg ville bare så gerne vinde noget til mig ❤ En rigtig pige ting ❤

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.