Mine planer for december

Rigtig glædelig 2. december! Nu nåede jeg ikke at ønske glædelig 1. december, så det bliver 2. i stedet, haha. En ny måned er skudt i gang, og den har jeg glædet mig til. Især fordi sidste måned var lidt blah. Jeg fik lavet en masse dejlige ting, og også en del praktiske ting. Bl.a. skiftet til vinterdæk (jeg slæbte selv rundt på mine dæk).

Desværre fik jeg for nogle uger siden dårlig mave, og det døjede jeg med i en god uges tid. Altså både dårlig mave men især også ondt i maven. Min svigerinde foreslog mig, at at kunne være irriteret tyktarm. Det kan komme af noget, man har spist men også af stress og angst. Jeg havde alt for meget om ørerne på det tidspunkt. Både på jobbet og i privaten. Så jeg tog en kold tyrker og meldte afbud til en masse hyggelige arrangementer. Æv. Bare hjem på sofaen og glo serie efter arbejde. Heldigvis har det hjulpet. Både på min mave og på humøret. Men jeg tager den altså fortsat med ro. Min december skal være hyggelig og rar. Ikke nogen stress og jag. Jeg når, hvad jeg kan nå.

Mine planer for december

 • Til julefrokost med mine kollegaer. Vi skal på Comwell med spa, middag og overnatning. Jeg glæder mig helt vildt, og heldigvis er det allerede i eftermiddag. 
 • Gå en tur i skoven. Det har stået på min liste flere i måneder, og nu vil jeg altså derhen. 
 • Se julefilm. Serendipity/Lunefulde Lykke er min yndlings. 
 • Begynde i Fitness World igen. Jeg har opbrugt alle mine undskyldninger, og derfor starter jeg i denne weekend. Skal også være klar til bikini og strand lige om lidt.
 • Hente et juletræ. Bare et lille et. Måske.
 • Købe julegaver. Det er heldigvis ikke så mange i år, så det er til at overskue.
 • Julehygge i Malmø. Jeg elsker Malmø og tager gerne dertil min. en gang hvert år.
 • Holde julefrokost hjemme hos mig med et par veninder. Det bliver så hyggeligt. 
 • En tur til frisøren. Sidst jeg var afsted var i juli, og mit hår trænger til en klipning. 
 • Holde juleaften og nytårsaften. Begge dele uden de helt store planer. Bare afslapning og hygge. Julen falder lidt dumt i år, i hvert fald i forhold til fuldtidsjob, så det er om at nyde den ene fridag. 
 • Bestille badetøj til min kommende ferie i januar. 

No Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.