I farverigt mønster til POP FMs fødselsdag

Reklame

Tilbage i oktober var jeg inviteret forbi til POP FMs 6 års fødselsdagsfest. Det var Bloggers By Heart, der havde inviteret. Da jeg var den eneste blogger, der kunne deltage, tog jeg min kæreste med under armen. Det var ikke et dårligt valg. For det første havde jeg en at følges hjem med. Og for det andet er det super vigtigt at gå på nogle dates med sin kæreste. Især hvis man som os har været kærester i 13 år.

Festen

Fødselsdagsfesten foregik på The Stage i Cirkusbygningen i København. Det hele startede kl.19 med fotovæg med de kendte. Efter at have kigget lidt på det, fandt min kæreste og jeg vores bord. Et fint bord med god udsigt til scenen. Der var både snacks og champagne på bordet. Vi fik tilmed to drinksbilletter, som senere på aftenen blev konverteret til rom og cola.

I løbet af aftenen optrådte Rasmus Walter, Nadia Gattas, Svenstrup & Vendelboe samt Haddaway. Jeg er ikke den store koncertgænger, men jeg var meget begejstret for Rasmus Walter. Hold nu op nogle gode tekster, den mand har skrevet. Og hvor synger han bare godt live. Nadia Gattas gjorde det også virkelig godt og fik mange ud på dansegulvet. Festen sluttede kl.24, men så længe blev vi desværre ikke, da vi begge skulle tidligt op og på job. Havde vi ikke skulle det, var vi klart blevet hængende. Haddaway må vi have til gode til en anden gang.

Mit outfit

Til fødselsdagsfesten var jeg hoppet i en ny bluse fra danske Imitz. Hvis du er fast læser af bloggen ved du, at jeg er meget farveforskrækket. Men den her bluse med smukt farverigt print er simpelthen så skøn. Ja, den er altså gået hen og blevet en favorit i min garderobe. Udover farverne er jeg helt vildt med stoffet som er tyndt og lægger sig pænt. De grå kanter på ærmerne gør også, at jeg ikke smøger ærmerne op hele tiden. Må have mig flere af den slags bluser. Den er perfekt til både arbejde, brunch og en tur i byen. Du kan se blusen og farverne bedre HER.


Imitz bluse // H&M jeans // Ciampi taske // Deichman støvler

Daniel Wellington ur // Erbs Danmark stjernetegnshalskæde // hvisk ringe


Blusen er modtaget som gave, og jeg har selv valgt at skrive om den. Blogindlægget indeholder affiliate links. Holdningerne er som altid mine egne.

8 Comments

 • A+K/VenterPaaVinBlog 09/11/2016 at 22:59

  Sikke et fint print, rigtig påfugleagtigt.

  – A

  Reply
  • Lullumut 11/11/2016 at 20:27

   Tak :-) Ja, det kan du måske godt have ret i :-)

   Reply
 • Pernille kit Larsen 08/11/2016 at 18:00

  Godt høre du have hygge dig ? Fedt tøj ?

  Reply
  • Lullumut 08/11/2016 at 18:17

   Det gjorde jeg helt sikkert :-) Tak :-) Er selv så glad for alle delene.

   Reply
 • Stine / Lille My 06/11/2016 at 18:07

  Hvor ser du fin ud! :-)

  Reply
  • Lullumut 07/11/2016 at 19:15

   Tusind tak :-)

   Reply
 • Camilla Cecilie 06/11/2016 at 14:49

  Du er rigtig god i den bluse :-)
  Fedt at du kunne tage din kæreste med, og det blev til en datenight <3
  Camilla Cecilie har skrevet følgende…Dagens #120My Profile

  Reply
  • Lullumut 07/11/2016 at 19:15

   Tusind tak! :-)
   Det var helt perfekt, og han hyggede sig heldigvis :-)

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.