En solnedgangsis hos Sørup Is i Fredensborg

Som bekendt fik jeg i sidste uge en solnedgangsis hos Sørup is i Fredensborg. Det var nemlig der, jeg fik taget outfitbilleder foran Skipperhuset. Virkelig fin bygning. Jeg foreslog min kæreste, at vi kigger lidt nærmere på deres lokaler ved lejlighed. Nogen skal jo giftes en dag. Det er som om, jeg ser et hav af pæne bryllupslokationer for tiden. Og så er det jo bare om at skrive dem ned og undersøge mulighederne.

En solnedgangsis hos Sørup is i Fredensborg

Det skal handle om isen og ikke om et bryllup. Sørup Is ligger lige ude til Esrum Sø. Og der er rig mulighed for at parkere lige ved siden af. Den aften var der mange mennesker, så min kæreste og jeg nåede at stå i kø i fem minutter. Men isen var alle fem minutter værd. Og ekspedienterne var så søde og tog sig god tid til os. Vi fik begge en Søppe til 46kr. stk. Sådan en med to kugler is, softice, en flødebolle, flødeskum og syltetøj. Alt sammen i en vaffel. De havde endda vegansk is på soyamælk. Jeg fik en kugle med lakridsis og en kugle med kokos- og appelsinis. I øvrigt Hansens Flødeis. Og det var virkelig godt. Så godt at jeg næsten sidder og savler lige nu. Helt frisklavet som jeg ikke tror, jeg har smagt det før. Varm anbefaling fra mig.

Læs også: Et outfit, et ishus og den kommende weekend

Der er mange siddepladser foran Sørup Is, men vi valgte at gå og kigge lidt rundt. Nøj hvor er der pænt. Billederne taler vist næsten for sig selv. Det var den smukkeste aften og de pæneste omgivelser. Perfekt kombination til gode billeder. Og jeg har knap nok justeret på billederne efterfølgende. Vi blev og så solen gå ned, inden vi kørte hjem igen.

Jeg skal stensikkert forbi igen. Og måske skal jeg kigge lidt nærmere på deres Kaffestue i de tilstødende lokaler. Der serverer de nemlig lækre kager, har jeg læst mig til. Bl.a. romkugler, hindbærsnitter og cookies. Right up my alley. Altså kan de også besøges i regnvejr og vinterkulde og ikke kun om sommeren. Du kan se åbningstiderne for Sørup Is og Kaffestuen lige HER. De ændres i næste uge, så vær lige opmærksom på det.

18 Comments

 • Jane // PAPIRFLYET.dk 01/09/2016 at 21:06

  Sikke nogle fine billeder :)

  Reply
  • Lullumut 01/09/2016 at 21:37

   Jeg takker og bukker! :D

   Reply
 • Camilla Cecilie 01/09/2016 at 00:06

  Jeg må sige at du virkelig har fanget min lille by når den er smukkest :-) Jeg elsker virkelig at bruge en aften ved søen!
  Det fine bådhus huser kongehusets både, jeg syntes det er så rart at man kan komme helt tæt på, det er noget af det der gør livet i Fredensborg helt specielt.

  Reply
  • Lullumut 01/09/2016 at 20:25

   Det er jeg glad for at høre :-) Jeg må se noget mere af byen næste gang.. Kan jeg godt forstå. Det er meget afstressende.
   Ej, godt du lige skriver det, for det var jeg da slet ikke klar over :-)

   Reply
 • Liselotte / Everyday Couture 31/08/2016 at 22:27

  Wauw sikke flotte billeder :D <3
  Liselotte / Everyday Couture har skrevet følgende…DATE NIGHT ITALY SIRMIONEMy Profile

  Reply
  • Lullumut 01/09/2016 at 20:24

   Tusind tak, søde :P

   Reply
 • Ida 31/08/2016 at 18:28

  Gal nogle smukke billeder du har taget – wauw hvor er der smukt! Og isen ser god ud :)
  – Der må du gerne tage mig med hen :D

  Mht. at du noterer bryllupslokationer ned. Hvor er det dejligt at høre. Jeg vil så gerne være med til at fejre jeres store dag :) <3
  Ida har skrevet følgende…Når skoen er for stor og fødderne trætteMy Profile

  Reply
  • Lullumut 01/09/2016 at 20:24

   Taaak :-) Ja, der er helt vildt smukt. Isen var god, så der må du med hen, hvis du kommer og besøger mig en dag ;-)

   Ja, nu må vi se, hvad det ender med :-)

   Reply
 • Stine / Lille My 31/08/2016 at 11:41

  SÅ smukke billeder! :)

  Reply
  • Lullumut 01/09/2016 at 20:23

   Mange tak! :D

   Reply
 • Katrine Guldbæk 31/08/2016 at 10:47

  Så sindssyg smukke billeder du har fået taget. Danmark når det er aller flottest :D

  Reply
  • Lullumut 01/09/2016 at 20:23

   Tusind tak :-) Ja, hvem skulle have troet, vi nåede at få så fint vejr igen i år :-)

   Reply
 • A+K/VenterPaaVinBlog 31/08/2016 at 10:18

  Nøj, hvor fint – og isen lyder skøn, er laktoseintolerant og fandt også noget soya-is i en bod i Barcelona, der var helt vildt skønt :D

  – A

  Reply
  • Lullumut 01/09/2016 at 20:23

   Der er mega fint :-) Åh, det er godt, at der også findes is til jer, der måske ikke kan tåle mælk :-) En ting jeg slet ikke selv tænker over, fordi jeg kan tåle det meste..

   Reply
 • Signe 30/08/2016 at 21:41

  Virkelig fine billeder. Og den is der ser da al for lækker ud. Bare en skam at der er så langt fra Odense.. ?

  Reply
  • Lullumut 30/08/2016 at 21:50

   Mange tak :-) Åååhhh.. Det er jeg næsten ked af :-) Du må skrive det på din “to try” liste for dit næste besøg på Sjælland :-)

   Reply
 • Natasja//BlogLiebling 30/08/2016 at 19:40

  Sikke nogle flotte billeder søde <3 Du har indfanget stemningen så fint!

  Reply
  • Lullumut 30/08/2016 at 19:52

   Tak, hvor er du sød :-) <3 Med den udsigt der er det jo næsten svært at tage dårlige billeder ;-)

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.