Se det tøj jeg købte på min ferie i Japan

Det blev ikke til ret meget shopping i Japan. Men det var nu sådan set heller ikke det, der var planen. Planen var den, at min veninde og jeg skulle se og opleve så meget som muligt. Blev der tid til overs til shopping var det fedt, og blev der ikke tid, var det også ok. Med mig hjem fik jeg lidt tøj, lidt skønhedsprodukter, lidt slik og lidt random ting. I dette blogindlæg kan du se det tøj jeg købte på min ferie i Japan. Alle tingene købte jeg i Tokyo, da vi ikke rigtigt nåede nogen butikker i Kyoto.

Det jeg købte

De to T-shirt var det første, jeg købte. De blev købt i The Shel’tter ved Tokyo Plaza i Harajuku området i Tokyo. Jeg går meget i T-shirts, både i hverdagene og i weekenderne, og kan altid bruge en ekstra. Disse to virker til at være i en god kvalitet, og så var der rabat ved køb af to stk. I samme butik købte jeg også de to sorte toppe. De er anderledes og cool og sidder ret pænt. Jeg elsker ærmeløse toppe, da de kan bruges året rundt. Om sommeren med bare arme og om vinteren med en cardigan over.

Mango kendte jeg jo i forvejen. Der var nogle pæne ting til gode priser, så dem slog jeg til på. Vi fandt Mango butikken tæt på Tokyo Plaza. Vi var også i Zara, hvor jeg fandt nogle lækre (og nogle underlige) ting. Jeg købte ikke noget, og vi kom ikke igen. Derudover var jeg også fristet til at købe en lille taske hos Michael Kors, men jeg holdt mig i skindet. I øvrigt er det en fordel at have små fødder. I Japan kiggede vi begge efter sneakers, men det højeste var en størrelse 39. Med undtagelse af i lufthavnen.

En speciel shoppeoplevelse

Shoppingen i Japan er en speciel oplevelse. I alle hjem, og dermed også prøverum, skal du tage dine sko af. Ekspedienten folder tøjet sammen til dig, og kommer ind med det til dig. Udover tøjet får du en lille stofpose med. Et såkaldt face cover som du skal tage på for ikke at få makeup på tøjet. Så god en idé. Og samtidig så underlig at jeg hyllede af grin og var nødt til at lægge det ud på Snapchat. Min kæreste havde forstået det sådan, at det kunne købes. Endnu sjovere. Jeg fandt faktisk yderligere et par bluser, som jeg ønskede at købe. Desværre ville ekspedienten ikke lade mig prøve bluserne, så jeg lod dem ligge. Min veninde prøvede et par nederdele uden problemer. Årsagen fandt jeg aldrig ud af.

De sorte bøjler er fra NoMess

11 Comments

 • Andre ting jeg købte med hjem fra Japan - Lullumut 07/10/2016 at 18:50

  […] var ikke kun tøj, jeg købte med hjem fra Japan. Det blev også til lidt andre ting. Nogle af dem viste jeg i dette […]

  Reply
 • Ida 25/08/2016 at 08:13

  Sikke nogle fine toppe du har fået med hjem.
  Kan godt lide at de er lidt anderledes :)
  Ida har skrevet følgende…New York i punktformMy Profile

  Reply
  • Lullumut 28/08/2016 at 11:29

   Ja, de er helt vildt fine og lidt anderledes :-)

   Reply
 • Mai 22/08/2016 at 21:09

  Hvor sjovt! Jeg lagde mærke til det præcis samme, dengang jeg var derovre. Forskellen i service er enorm, ikke bare når man køber tøj, men helt generelt synes jeg, at niveauet er meget højere end herhjemme. Det er noget sødt tøj du har fået haulet med dig hjem :)

  Reply
  • Lullumut 22/08/2016 at 22:13

   Ja, de er helt vildt høflige :-) Jeg har aldrig oplevet så høj en arbejdsmoral og høflig før <3
   Tak :-)

   Reply
 • Jannie // Guapizimo 22/08/2016 at 20:23

  Fine sager :)
  Og sjovt med den forskellige service i prøverum, i Europa er den nok ikke så speciel, men i Dubai var jeg glad for at dørene kunne lukkes helt til og låses. Ikke fordi jeg var bange for nogle kom ind, men hader når forhænget flagrer og man kan glo lige ind, gider altså ikke dele min halvnøgle krop med resten af butikken ;-)

  Reply
  • Lullumut 22/08/2016 at 20:42

   Tak :-)
   Ja, det var virkelig sjovt. I Mango gav jeg blusen og kjolen til den ansatte, hvorefter hun gik hen og hang det på plads. Altså, hun stod nærmest klar til at tage det ud af hænderne på mig, da jeg kom ud :-)
   Nej, jeg gider heller ikke dele min krop med andre i en butik, haha. Sjov med døre og låse ligefrem..

   Reply
 • Stine / Lille My 22/08/2016 at 19:49

  Sikke en masse fine køb!
  Stine / Lille My har skrevet følgende…FØR & NUMy Profile

  Reply
  • Lullumut 22/08/2016 at 20:40

   Mange tak :-)

   Reply
 • Mette / StyleStories 22/08/2016 at 19:35

  Superfine bluser, kunne selv have købt dem alle ?
  Mette / StyleStories har skrevet følgende…MIT NYE LIV SOM “HUNDEMOR”My Profile

  Reply
  • Lullumut 22/08/2016 at 19:46

   Tak :-) Ja, jeg forsøgte at gå lidt safe, lige med undtagelse af kjolen i den opsigtsvækkende farve. Det duer ikke rigtigt at komme hjem fra ferie med tøj, der passer bedre til feriedestinationen end til hverdagen herhjemme i kølige og farveforskrækkede DK :-)

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.