Hjemme igen efter en fantastisk tur til Japan

Konnichiwa. Så er jeg hjemme igen efter en fantastisk tur til Japan. Jeg kom hjem meget sent i går aftes. Ja, faktisk var den 00:15, inden jeg var hjemme. Egentlig skulle jeg have fløjet direkte fra Tokyo til København, men grundet problemer med understellet på flyet blev flyet annulleret. Great. Den besked fik jeg på en SMS natten til søndag. Heldigvis blev mit fly ombooket, så jeg kunne flyve hjem samme dag. Dog skulle jeg med tre fly hjem. Først fra Tokyo til Milano, så fra Milano til Wien og til sidst fra Wien til København. Her hentede min kæreste mig heldigvis, og så var der ellers lidt vej hjem fra lufthavnen. Min veninde var heldig at kunne flyve direkte fra Milano til København, fordi hun bestilte sine flybilletter meget tidligt. Lucky bastard.

Det har indtil nu føltes som verdens længste dag, fordi jeg skulle møde på arbejde kl.8 i morges. Lidt hårdt at komme i gang igen efter en ferie på den måde. Heldigvis var mine kollegaer søde ved mig, så jeg fik en blød start på ugen. Og selvfølgelig havde jeg købt lidt japansk slik med hjem til dem. Inden klokken slog 16 havde jeg bællet fem kopper kaffe. So much for kaffedetox.

Tilbage til hverdagen

Nu skal jeg lige tilbage i rytmen, have pakket ud, vasket tøj og sorteret mine knap 1.700 billeder. Herefter begynder jeg stille og roligt med nogle blogindlæg om Japan. Læg gerne en kommentar hvis du har noget særligt, du gerne vil læse om. Jeg har løbende delt lidt billeder på Instagram.

Jeg har netop downloadet Pokémon GO. As we speak. Om lidt tager jeg min kæreste i hånden og går ud og leder efter Pokémons. Uanset hvad skal jeg ud og have lidt motion og have brændt nogle feriekalorier af. Måske bliver jeg bidt af det. At fange Pokémons altså.

Jabra REVO headset // Classy Japan magasin // Servietter med neglelakfjerner af ukendt japansk mærke // CANMAKE Tokyo håndcreme

7 Comments

 • Andre ting jeg købte med hjem fra Japan - Lullumut 07/10/2016 at 18:50

  […] tøj, jeg købte med hjem fra Japan. Det blev også til lidt andre ting. Nogle af dem viste jeg i dette blogindlæg. Nu er det ikke fordi, jeg mangler noget, i al beskedenhed. Men jeg ville være ærgerlig over at […]

  Reply
 • Ida 09/08/2016 at 18:40

  Velkommen hjem :D
  Glæder mig så meget til at høre og se en masse billeder fra jeres tur.
  Men øv for en hjemtur – tænkte virkelig meget på jer! <3
  Ida har skrevet følgende…Fødselsdag og starten på et nyt årtiMy Profile

  Reply
  • Lullumut 09/08/2016 at 21:17

   Tusind tak :-)
   Ja, det var den bedste tur :-) Er der noget bestemt, du gerne vil se billeder af?
   Puha, ja det var virkelig en lang tur. Jeg er stadig lidt ramt af træthed. Heldigvis har jeg, indtil nu, ikke haft problemer med at sove om natten.

   Reply
 • Katrine Guldbæk 09/08/2016 at 14:44

  Glæder mig til at se en masse lækre billeder derfra :-)

  Reply
  • Lullumut 09/08/2016 at 21:16

   Det glæder mig :-) Er der noget bestemt, du gerne vil se?

   Reply
 • Stine / Lille My 08/08/2016 at 18:39

  Årh glæder mig til at se billeder. Vil så gerne selv besøge Japan en dag! :)
  Stine / Lille My har skrevet følgende…OUTFIT #204My Profile

  Reply
  • Lullumut 08/08/2016 at 18:47

   Det er så dejligt at høre :-) Mon der er noget bestemt, du gerne vil se eller læse om? Jeg har så mange, at jeg knap ved, hvor jeg skal begynde. Overvejer om jeg skal skrive pr. dag, men jeg oplevede så meget, at det bliver nogle lange blogindlæg.
   Japan var også på min bucket liste, og jeg vil gerne tilbage igen senere i mit liv :-) Nåede kun at se en brøkdel på en uge..

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.