GIVE-AWAY! Vind billetter til Grøn Koncert

Det er lang tid siden, der har været en give-away her på bloggen, og i dag har jeg en ret sej en af slagsen. Den kan bruges af langt de fleste og over det meste af Danmark. Jeg har været så heldig at få mine tykke fingre i to billetter til Grøn Koncert 2016. Da jeg er i Japan på det tidspunkt hvor Grøn Koncert rammer Sjælland, har jeg i stedet valgt at udlodde mine billetter. Jeg kunne også vælge at sælge dem, men jeg synes, en give-away er langt hyggeligere. Og så støtter Grøn Koncert jo op om muskelsvind, og det hverken kan eller vil jeg tjene penge på.

Det kan du vinde:

For at deltage i min give-away skal du:

  • Gå direkte til min blogs Facebook side HER og find det samme billede som her i blogindlægget. Der står præcis, hvad du skal gøre.

Sidste dag for at deltage er onsdag den 20. juli. Jeg trækker en heldig vinder om aftenen og offentliggør vinderen på Facebook.

No Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!