Tre ting jeg ønsker mig til hjemmet

ReklameJeg er tilbage på job igen efter en dejlig uges sommerferie, som i den grad er blevet nydt. På trods af det ikke videre spændende vejr. Jeg har bl.a. konsumeret en stor mængde boligmagasiner; Bolig Liv, Bo Bedre, Bolig Magasinet mv. På den baggrund har jeg udvidet min ønskeliste, og her fremviser jeg tre ting jeg ønsker mig til hjemmet.

Louise Roe Jewel vase

Det sidste halve års tid har jeg set denne fine Jewel vase fra Louise Roe. Ja, jeg tror, den forfølger mig. Det er lige meget, om jeg er på Internettet, kigger i et magasin eller oser i en butik. Foran mig er den juvelformede vase. Den er så flot, at jeg snart ikke kan holde ud ikke at eje den længere. Prisen på 799kr. gør nok, at jeg ikke lige kaster mig over den foreløbig. Skulle jeg dog vælge, måtte det gerne være den i amethyst farven. Den vil pynte fint på mit skrivebord med et par dekorative grene i.

Menu VM String stol

En ting jeg rent faktisk står og mangler er en ekstra stol til mit kontor. Min kæreste og jeg har hver vores skrivebord, men vi har kun en kontorstol, som er først til mølle. Den anden stol er en af vores overskydende spisebordsstole, som er knap så komfortabel at sidde på i længere tid ad gangen. Derfor drømmer jeg om min helt egen VM String stol fra Menu. Gerne i hvid. Jeg har ikke prøvet at sidde i den, men den ser pæn ud, og der kan tilkøbes en hynde til den. Jeg er ikke meget for prisen på 1.695kr, men der findes ikke ret mange kønne kontorstole, så jeg må bare punge ud, hvis jeg ikke finder et bedre alternativ. Skal dog lige teste komforten ved lejlighed.

Vertiplants vægkrukke

Første gang jeg så denne vægkrukke fra danske Vertiplants var jeg ikke synderligt begejstret. Som i hovedet ikke. Men ligesom med så meget andet er den vokset på mig, og nu drømmer jeg om en i hvid i min gang. Der er ikke meget plads, lige når jeg kommer ind ad hoveddøren, men denne smalle og dekorative vægkrukke kan jeg nok godt få plads til. Så skal jeg bare lige have overbevist min kæreste. Tænker at jeg kan lokke ham med en “holder til nøgler”, og pludselig er der en plante i den, haha. Prisen er 249kr.

Indlægget indeholder affiliate links. Holdningerne er som altid mine egne.

4 Comments

 • Nikki Lund 09/07/2016 at 21:53

  Den blå vase fra Louise Roe er sindssygt smuk!
  God aften!
  Kram,

  Reply
  • Lullumut 09/07/2016 at 22:11

   Den er helt vildt flot! :-) Kunne godt tænke mig en vase i hver farve, haha.
   Tak, i lige måde :-)

   Reply
 • Karina 06/07/2016 at 19:07

  Det er virkelig nogle pæne ting du har fundet ;)
  Karina har skrevet følgende…9 SPØRGSMÅL TIL IT’S MY PASSIONSMy Profile

  Reply
  • Lullumut 07/07/2016 at 22:20

   Ja :-) Nu skal jeg bare finde ud af, hvilken af tingene, der først skal hjem og bo hos mig :-)

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.