Sådan ser min nye spisestue ud

ReklamePå trods af en del forespørgsler på billeder af mit nye hjem, har jeg været meget nærig med dem. Egentlig fordi jeg gerne ville være nogenlunde færdig, inden jeg viste noget frem. Men det kan jo tage lang tid. Så sådan ser min nye spisestue ud. Tada. Jeg er ikke helt færdig med området. Der mangler lige lidt pynt på væggen. Jeg har bestilt de fineste plakater, og en af dem skal hænge over spisebordet. Jeg skal bare lige have købt nogle rammer til dem først. Der er også nogle kabler og en grim router, der skal skjules ad vejen.

Spisebordet og spisebordsstolene er gamle. De er faktisk tilbage fra 2007 og min lejlighed i Gentofte. Men det fungerer for nu, og jeg kan faktisk godt lide looket, når jeg ser det på billederne her. Stolene skal skiftes ud, når min kæreste og jeg finder de helt rigtige, og bordet har jeg overvejet at male. Måske gråt, måske hvidt. Måske bliver det også skiftet ud, når der er penge til det. Min gamle loftslampe fra IKEA er endt på Den Blå Avis, og ind er denne nye, fikse sag fra Bekko kommet. Det er en Siliva pendel fra VITA i hvid, og prisen er ret god. 389kr. for lampen, og 79kr. for lampeophænget. Husk at bestille begge dele. Hertil kommer en pære. Lampen samlede jeg selv. Det tog ca. 20 min. og var ikke svært, da jeg først forstod brugsanvisningen, haha. Det var meningen, at lampen skulle hænge længere nede, men ledningen er ikke længere, og nu synes jeg faktisk, det er meget rart, lampen hænger så højt. Det giver godt udsyn ud i haven fra den anden ende af rummet.

Det er i virkeligheden slet ikke en spisestue som sådan. Hele stueetagen består af en lille gang og et lille gæstetoilet med vaskesøjle, og resten af stueetagen er køkken, spisestue og TV stue ud i et. Køkkenalrum kan vi kalde det. Til venstre for bordet er udgangen til haven, og til højre er sofahjørnet. Billedet er taget fra køkkenet. Jeg regner med, der kommer lidt flere billeder af huset senere. Her er i hvert fald dejligt, og jeg glæder mig til at samle mine veninder til middag her om en måneds tid. Der er så god plads, at jeg hiver havebordet ind og sætter det i forlængelse af spisebordet. Ja, jeg glæder mig faktisk også til at slå dørene op til sommer og grille på terassen. Det bliver rigtig godt.

Bord og stole fra Daells Bolighus // Lampe fra VITA hos Bekko.dk // To store, flettede lysholdere og kunstig plante med urtepotteskjuler fra Lene Bjerre Design // Fad fra Bahne // Lysestagen Etch fra Tom Dixon // Ukendt kurv til blade

Lampen er modtaget som gave. Holdningerne er som altid mine egne.

18 Comments

 • Kom med indenfor i mit grå soveværelse - Lullumut 31/07/2016 at 08:00

  […] har tidligere vist min spisestue frem her på bloggen. Desværre er det aldrig rigtig blevet til andre billeder fra mit hus, her på […]

  Reply
 • Tre ting jeg ønsker mig til hjemmet - Lullumut 06/07/2016 at 06:31

  […] kæreste og jeg har hver vores skrivebord, men vi har kun en kontorstol, som er først til mølle. Den anden stol er en af vores overskydende spisebordsstole, som er knap så komfortabel at sidde på i længere tid ad gangen. Derfor drømmer jeg om min helt […]

  Reply
 • TrineB 10/03/2016 at 07:17

  Rigtig fint indrettet… Er vild med bordet og stolene…. Og lampen er også ret fin.

  Reply
  • Lullumut 10/03/2016 at 21:59

   Mange tak. Stille og roligt og samtidig noget manden herhjemme kan forene sig med :-) Ja, det er en flot lampe.

   Reply
 • Isabella Pernille 09/03/2016 at 11:08

  Wauw, hvor er det bare pænt. Jeg er vild med det – og lampen er bare vildt flot! :)
  Isabella Pernille har skrevet følgende…Derfor bliver jeg aldrig modeblogger …My Profile

  Reply
  • Lullumut 10/03/2016 at 21:58

   Tak, hvor er du sød! :-) Det er den fineste lampe :-)

   Reply
 • Chau 09/03/2016 at 10:49

  Det er blevet super fint. Dejligt med pladsen og god udsigt.
  Chau har skrevet følgende…Ferie shoppingMy Profile

  Reply
  • Lullumut 10/03/2016 at 21:58

   Tak, du :-) Ja, det er skønt med så meget plads efter flere år i en lille lejlighed, og udsigten elsker jeg :-)

   Reply
 • StyleStories 08/03/2016 at 21:36

  Er vild med lampen, den er så flot og stilet!
  StyleStories har skrevet følgende…KØKKENDETALJERMy Profile

  Reply
  • Lullumut 10/03/2016 at 21:57

   Tak :-) Ja, den er nemlig. Og heldigvis er ham derhjemme enig ;-)

   Reply
 • Frederikke S 08/03/2016 at 21:19

  Hvor fint :) Er helt vild med lampen!

  Reply
  • Lullumut 10/03/2016 at 21:56

   Mange tak :-) Lampen er super fin!

   Reply
 • Eline Tychsen 08/03/2016 at 19:07

  Det ser godt ud! :D

  Reply
  • Lullumut 10/03/2016 at 21:56

   Tusind tak! :-)

   Reply
 • Camilla - Cfashion 08/03/2016 at 10:04

  Det ser rigtig fint ud – men det skal nok blive godt med plakaterne :-)
  Skøn udsigt I har fra spisebordet.
  /Camilla

  Reply
  • Lullumut 08/03/2016 at 16:52

   Tak! :-) Ja, en plakat over bordet kommer til at pynte rigtig godt :-)
   Jeg elsker den udsigt <3 Glæder mig til at se den til forår/sommer.

   Reply
 • Ida 08/03/2016 at 07:33

  Det er blevet rigtig fint :) – Glæder mig til at se, hvilke plakater du har bestilt og så ser det rigtig godt ud med lampen :
  Ida har skrevet følgende…Rabble – hjemmesiden med samlet rabatkoderMy Profile

  Reply
  • Lullumut 08/03/2016 at 16:51

   Mange tak :-) Jeg har bestilt fire til stuen. En til over spisebordet, to til over sofaen og en til væggen ved trappen. Og så er det meningen, at jeg kan skifte rundt på de fire efter humør :-) Tak, den er bare så fin og enkel uden at være kedelig :-)

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.