Se hvad I skal shoppe til Designer Forum

Pssst. Så er det i weekenden, der er Designer Forum i Forum i København igen. Og jeg kan varmt anbefale at tage afsted. Jeg finder altid gode ting derinde. Bl.a. har jeg købt min Decadent Copenhagen Big Shopper taske samt min Decadent Copenhagen makeuppung derinde. Jeg har også købt mine Stylesnob ballerinaer, mine Stylesnob sandaler samt min tynde Neo Noir dunjakke derinde. Rigtig gode ting til rigtig gode priser.

Jeg har kigget lidt på de brands, der vil være derinde i denne omgang, og jeg vil anbefale jer at kigge forbi ved følgende stande: Adax, Stylesnob, Decadent Copenhagen, Stella Nova, Neo Noir, Marc by Marc Jacobs, Care by me, Second Female og Gardenia. Se oversigten over brands HER.

Det er faktisk første gang i lang tid, hvor jeg har valgt ikke at selv at tage derind, og det er udelukkende pga. køb af hus og kommende flytning. Men til april skal jeg helt sikkert derind igen. Læs mere om Designer Forum HER. Skal I derind?

6 Comments

 • Julie Guldbrandt 05/10/2015 at 20:53

  Jeg var derinde, og det var virkelig fedt! Jeg skal helt sikkert afsted igen næste gang!

  Reply
  • Lullumut 05/10/2015 at 22:03

   Fedt! :-) Jeg var lige inde og kigge, og det er i hvert fald nogle super flotte øreringe, du har fået købt :-)

   Reply
 • Alexia Dahl 04/10/2015 at 23:57

  Jeg er stoppet helt med at komme, for mange mennesker og så har de ikke rigtig noget i min stil. Ender altid med at bruge 1000-1500 kr. på småting , og det er det samme som en one way billet til New York koster – så min kæreste og jeg har droppet det og gemmer pengene til New York i stedet :)

  Reply
  • Lullumut 05/10/2015 at 19:16

   Nej, så er der jo heller ikke nogen grund til at tage med :-) Jeg kommer gerne fredag aften eller lørdag kl.10, og der er ok i forhold til mennesker. Synes egentlig de har meget i min stil, så det er jo fedt for mig.
   Lyder ellers ikke dumt at lægge pengene til side, til noget andet man virkelig gerne vil. Lyder også som nogle utroligt billige billetter :-)

   Reply
 • Ida 01/10/2015 at 18:09

  Jeg skal ikke derind, men kunne ellers godt bruge jakken på tredje øverste billede – den er pæn!! :)

  Reply
  • Lullumut 01/10/2015 at 21:10

   Den er også virkelig pæn i sort med blomsterne :-)

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!