Lækre tøjstativer

Et lækkert tøjstativ er absolut nummer et på min liste, den dag jeg får solgt min lejlighed og skal flytte til noget større. I dag har jeg et stort klædeskab i mit soveværelse, og det er vældig praktisk, fordi det indeholder alt fra tøj, sko og tasker til håndklæder, CD’er, fotoalbums og what not. Det gør det så også knap så inspirerende at klæde sig på, ahem. Derfor glæder jeg mig til at boltre mig på lidt mere 47 kvm, og mit største møbelønske er således et lækkert tøjstativ, hvor jeg kan se mit tøj på en anden måde. Ja, jeg ved godt, at det bliver støvet, men så er det jo bare om at have det hele i rotation, haha. Jeg vil lige tilføje, at alt mit tøj hænger på bøjler i dag, med undtagelse af undertøj, sokker, badetøj og strømpebukser, så jeg kan sagtens nøjes med et tøjstativ og en lille kommode. Ah, det skal blive godt.

I de sidste mange år har jeg været mere end forelsket i HAY‘s Loop Stand Wardrobe til 1.499kr, og også deres Loop Stand Hall til 1.349kr. til overtøj, men efterhånden er der kommet så mange fine alternativer. Jeg har i forvejen rigtig mange bøjler fra Nomess Copenhagen, og for lidt tid siden kom de frem med deres Dress-up 120 til 1.599kr, som også er mega pæn. Sidste bud er er et af de pæne stativer fra Rackbuddy, som jeg først har opdaget for nyligt. F.eks. deres Bonnie eller Clyde tøjstativ til hver især lige omkring 799kr. Jeg kan godt lide detaljen på Bonnie, hvor der er en knage til at hænge tasker eller tørklæder på. Det der hedder Cassidy er også ret lækkert og minder meget om dem fra HAY og Nomess Copenhagen i udformningen. Og ja, jeg kan sikkert godt selv bygge et tøjstativ af vandrør, men så handy er jeg desværre ikke, haha.

Prismæssigt hælder jeg nok mest til tøjstativerne fra Rackbuddy, men de er nu alle super fine. Pt. er udsigterne for at flytte lidt lange, men så har jeg jo også god tid til at beslutte mig for det helt rigtige tøjstativ. Jeg regner i øvrigt med at lade mit klædeskab blive stående til køber, ligesom jeg selv overtog det fra sælger i sin tid, så jeg skal have købt noget nyt uanset. Er der et af dem, I er særligt vilde med? Og måske kan I anbefale nogle andre fede tøjstativer?

13 Comments

 • INSPIRATION: FORNYELSE OG ORGANISERING AF GARDEROBEN 12/06/2015 at 20:05

  […] med 100. Så jeg har længe gået med tanker om, hvad der skal ske, og da jeg for nylig faldt over Lullumuts indlæg om tøjstativer, forelskede jeg mig i de rå stativer fra danske Rackbuddy. De skulle være både stærke og […]

  Reply
 • Karina 29/05/2015 at 21:25

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig sådan et stativ – det er klassisk og enkelt ;)

  Reply
  • Lullumut 29/05/2015 at 21:45

   De er bare så fede på hver deres måde :-)

   Reply
 • Inger Hilt Thevik 29/05/2015 at 11:32

  Det er de skønneste tøjstativer jeg har set

  Reply
  • Lullumut 29/05/2015 at 21:45

   Jeg kunne ikke være mere enig :-)

   Reply
 • Ida 29/05/2015 at 08:49

  Jeg fik, efter lang tids ønske, et tøjstativ, da min kæreste og jeg flyttede for 3,5 år siden, og jeg ELSKER det – Det givet et helt andet overblik over ens garderobe, og så kan man have alle favoritterne hængende der og skifte ud løbende :)

  Jeg fik det fra Hay i indflyttergave af mine søde svigerforældre (Bøjlerne som også er fra Hay måtte vi dog selv erhverve, og sikke en dyr fornøjelse!) og jeg kunne i forestille mig et mere lækkert stativ – Det er enkelt, minimalistisk og super stabilt :)

  Reply
  • Lullumut 29/05/2015 at 21:45

   Så hyggeligt at høre fra dig, søde Ida :-) Ja, jeg husker godt, du skrev det på et tidspunkt. Ikke dårligt med sådan en gave :-) Jeg glæder mig også så meget til en større bolig, hvor der er plads til at bruge pladsen “ufornuftigt” så at sige :-) Åh, jeg har også selv købt alle mine 145 bøjler fra Nomess. Dog over et par år, haha :-)

   Reply
 • Julie Mænnchen 28/05/2015 at 22:49

  Ville også elske at have plads til et tøjstativ herhjemme :) De er bare så fine!

  Reply
  • Lullumut 28/05/2015 at 23:05

   Det må være det, man kalder hverdagsluksus ud over alle grænser :-) Det er også derfor, det er min første prioritet, haha. Så kan sofa, spisebordsstole etc. godt vente. De er virkelig fine :-)

   Reply
 • StyleStories 28/05/2015 at 21:27

  Gud hvor er de fede dem fra Rackbuddy, kendte dem slet ikke! Og priserne er meget rimelige. Mine tøjstativer i plastik fra Ikea er ved at briste, så jeg skal virkelig have fundet en ny løsning, og den tror jeg, du har hjulpet mig med lige nu! :-)

  Reply
  • Lullumut 28/05/2015 at 23:04

   Åh, blev så glad for din kommentar :-) Endelig er det mig, der kan friste dig med noget, haha. Jeg håber, du får købt et eller flere nye stativer, for dem fra IKEA er da også så kedelige :-) Sig til hvis du har brug for hjælp til at samle stativer/arrangere tøj. Og ja, dem fra Rackbuddy er alt for fede. Jeg har også kun lige hørt om dem.

   Reply
   • StyleStories 30/05/2015 at 21:30

    Haha :-D Og tak, det var da et dejligt tilbud, kan være jeg tager dig på ordet! :-)

    Reply
    • Lullumut 31/05/2015 at 13:02

     Ja, gør du bare det! :D

     Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.