Ny lampe til mit skrivebord

Så lykkedes det mig at finde en pæn og ordentlig lampe til mit skrivebord. Den skulle selvfølgelig være grå, så den passer til væggen. Det er klart. Lampen er af den tunge og lidt rustikke slags, hvilket jeg synes passer godt til resten af min lejlighed. Det hele behøver ikke at passe så perfekt sammen. Jeg mixer gerne nyt og gammelt, trendy og klassisk. Lampen er i øvrigt fra mærket House Doctor og kan købes hos Bekko til 1.495kr. Udover farven er jeg vild med den tunge fod, hvor jeg altid har lidt forskellige ting liggende lige ved hånden. Lige for tiden er det gerne en håndcreme og en læbepomade. En vigtig faktor er selvfølgelig også belysningen, som er helt tilpas, når jeg sidder en sen aften og skribler mine tanker ned her på bloggen.

Hvis du ikke kender Bekko, kan jeg anbefale dig at kigge forbi. Der er et væld af pæne lamper til alle hyttens rum, og de findes i mange forskellige prisklasser. Jeg har allerede udset mig et par lamper til mit kommende hjem. En af dem må gerne være den fine fjerlampe fra VITA. Den skal bo i mit soveværelse og skabe et cozy look. Er du på lampejagt, eller har du, hvad du skal bruge?

Lampen er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

5 Comments

 • I 2017 vil jeg læse mange flere bøger end jeg gjorde i 2016 05/02/2017 at 13:56

  […] House Doctor lampe [HER] // Royal Copenhagen fyrfadsholder  […]

  Reply
 • Stine // KISS KISS BANG BANG 29/04/2015 at 16:34

  Hvor er den bare fin :-)

  Reply
  • Lullumut 29/04/2015 at 19:49

   Meget :-)

   Reply
 • Ida 29/04/2015 at 15:22

  den er så pæn! Og ja den passer til væggen :)
  Jeg tror vist altid at jeg er lidt på lampe jagt, men jeg er bestlite fan :)

  Reply
  • Lullumut 29/04/2015 at 19:49

   Tak :-) Ja, jeg synes, det er så fint med de grå toner :-)
   De er altså også fine, men jeg kommer ikke til at give så meget for en lampe :-)

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.