Designer Forum i Forum i weekenden

Husk det er i denne weekend, der afholdes Designer Forum i Forum i København. Jeg har skrevet om Designer Forum mange gange før, fordi jeg nyder at tage derind og finde gode sager til billige penge. Bl.a. har jeg købt min Decadent Copenhagen Big Shopper taske, min tynde grå Neo Noir dunjakke samt mine Stylesnob ballerinaer derinde. Alle til rigtig gode priser.

I kan finde alle informationerne om adresse, pris, stande etc. HER. Har I planer om tage derind? Jeg tager selv derind med min søster i morgen. For første gang har jeg faktisk ikke planlagt noget at gå efter, men jeg mangler dog bluser og cardigans i min garderobe, så det vil jeg nok holde ekstra godt øje med. God weekend! Jeg vil tage til Zumba.

5 Comments

 • April i billeder - 24/05/2015 at 12:19

  […] søster og jeg tog til yndlings Designer Forum, hvor jeg købte både en fed makeup pung fra Decadent Copenhagen samt et par rå sandaler fra […]

  Reply
 • Makeuppung fra Decadent Copenhagen - 03/05/2015 at 11:35

  […] har sagt det før, og nu siger jeg det igen. Jeg er vild med Designer Forum. Sidste gang viste jeg jer mine fine Stylesnob Amelia sandaler, som I godt kunne lide. I dag vil […]

  Reply
 • Stylesnob Amelia sandaler - 20/04/2015 at 19:12

  […] fjerde gang i træk var jeg heldig til Designer Forum i Forum. Jeg kom hjem med to meget pæne ting, selvom jeg slet ikke havde sat mig noget for. Kom […]

  Reply
 • Ida 11/04/2015 at 10:04

  Jeg kommer ikke afsted, men håber at du får en dejlig og hyggelig dag :)

  Reply
  • Lullumut 12/04/2015 at 18:12

   Tusind tak :-) Fandt nogle virkelig labre sager :-)

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!