Mine julegaver 2014

Jeg tænker, at I gerne vil lure mine julegaver. I hvert fald synes jeg selv, det er så hyggeligt at se andre bloggeres julegaver, hihi. Og så har jeg fødselsdag i januar, så for mig er det en god måde at samle lidt ekstra inspiration på. Desuden synes jeg, det er dejligt at kigge tilbage på mine tidligere julegaver her på bloggen.

Det har som altid være en dejlig jul, og jeg har fået de mest fantastiske julegaver. Er meget taknemmelig for hver og en. Ikke en eneste af dem skal byttes i år, så det er perfekt. Og så må jeg indrømme, at det er skønt at få lidt ekstra gaver, fordi flere af dem er sammen med min kæreste. Så føles det i hvert fald som flere og større gaver. Jeg/vi har fået:

Herudover har vi også været heldige at få en masse dejlige kalendergaver. Så ja, lige nu føler jeg absolut ikke, at jeg mangler noget. Måske et par varme striktrøjer, sutsko og luffer, haha. Uanset vender jeg tilbage med en opdateret fødselsdags ønskeliste i januar. Har I selv fået nogle dejlige julegaver? Jeg har valgt at lade udsalg være udsalg i dag og i stedet tulle rundt derhjemme og få gjort hovedrent samt pakket alt julepynten væk.

17 Comments

 • Wilfa Juicemaster juicemaskine - 03/03/2015 at 08:17

  […] jeg skrev om mine julegaver, var I ret mange, som ville høre min mening om juicemaskinen Wilfa Juicemaster. Jeg har nu haft […]

  Reply
 • Chau 29/12/2014 at 21:04

  Sikke mange lækre gaver du har fået. Lækkert!
  jeg har også fået bøgerne :-D
  Jeg ønsker mig også en Wilfa, så en da vi var i Italien i påsken, da mandens tante har en.
  Hun talte kun godt om den og det var en hel videnskab :-) Glæder mig til at høre om du er glad for den.

  Godt nytår!

  Reply
  • Lullumut 29/12/2014 at 21:24

   Helt vildt, vi har fået så dejlige gaver :-)
   Fedt. Jeg glæder mig til at læse dem.
   Jeg er allerede nu meget glad for den og skal nok komme med en anmeldelse af den senere :-)
   Tak, i lige måde :-)

   Reply
 • Camilla - Cfashion 29/12/2014 at 13:03

  Sikke nogle gode gaver :-) Jeg er selv meget glad for vores RC fad, det har en god størrelse, ikke for stort og ikke for småt.
  Jeg er godt nok noget misundelig på din slowjuicer – kan den anbefales?

  Reply
  • Lullumut 29/12/2014 at 21:22

   Ja, det er nogle vildt lækre gaver :-) Jeg bruger mit som smykkefad. Men må indrømme at nu drømmer jeg om et større og flere små til køkkenet, haha :-)
   Du kan også tro, at jeg er glad for den! :-) Jeg havde planlagt at købe den i januar, hvis jeg ikke fik den til jul/fødselsdag. Er meget tilfreds. Jeg kommer med en anmeldelse af den, når jeg har brugt den lidt mere :-)

   Reply
 • Julie / It's My Passions 27/12/2014 at 22:22

  Sikke nogle dejlige gaver du har fået søde :)

  Reply
  • Lullumut 28/12/2014 at 22:26

   Jeg er også meget glad for hver og en :-)

   Reply
 • StyleStories 27/12/2014 at 21:28

  Er spændt på at høre om du bliver glad for din juicer, overvejer lidt at ønske mig sådan en til min fødselsdag i april. Der er bare stor risiko for at jeg ikke får den brugt, og det fylder jo det skidt :D Men håber du skriver lidt om den, når du er kommet i gang med at bruge den.

  Reply
  • Lullumut 27/12/2014 at 21:31

   Det vil jeg gerne, hvis jeg husker det :-) Den er pakket ud og står klar til at lave juice til morgenmaden i morgen. Har kun hørt godt om den. Min plan er at have den stående fremme. Den jeg har haft indtil nu var meget større, og den kom sjældent frem, så denne skal ikke gemmes væk. Den fylder heller ikke ret meget.

   Reply
 • Stine // KISS KISS BANG BANG 27/12/2014 at 21:25

  Ej nogle lækre gaver! :-)

  Reply
  • Lullumut 27/12/2014 at 21:26

   Meget :-) Jeg håber også, du har fået nogle dejlige gaver :-)

   Reply
 • Karina 27/12/2014 at 20:43

  Sikke nogle gode gaver du har fået ;)

  Reply
  • Lullumut 27/12/2014 at 20:55

   Helt vildt :-) Vi har været heldige :-)

   Reply
 • Ida 27/12/2014 at 14:54

  Sikke nogle gode gaver og dejligt at intet skal byttes :)
  Jeg fik også min Lyngbyvase :)
  Og tillykke med sofabordet – glæder mig til at se, hvilket et I vælger :)

  Reply
  • Lullumut 27/12/2014 at 20:54

   Det er bare så dejligt med så mange fine sager :-) Ja, jeg holder mig væk fra butikkerne i første omgang :-)
   Tak! :-) Jeg håber, vi har fået det, til næste gang du kommer på besøg :-)

   Reply
 • Sanne 27/12/2014 at 13:25

  Det lyder som nogle dejlige gaver :-) Jeg har også selv fået de mest perfekte gaver, så jeg klager bestemt heller ikke. Godt nytår til dig!

  Reply
  • Lullumut 27/12/2014 at 20:54

   Det er nogle helt fantastiske gaver, og de fleste er allerede taget i brug :-)
   Hvor lyder det dejligt :-) Tak, godt nytår til dig også :-)

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.