Super Bazaar i Magasin i aften

Et hurtigt tip fra mig. Husk at Magasin afholder Super Bazaar i aften fra kl.19-23, hvor de har 25% rabat på en hel masse varer; bl.a. tøj, accessories og bolig tilbehør. Og 20% rabat på alt i skønhedsafdelingen. Det gælder kun for Goodie Card medlemmer og Magasin Kort kunder. Men lur mig om I ikke kan tage forbi inden kl.19 og få lavet et Goodie Card, så I kan komme ind efter kl.19. De gode rabatter gælder også online i Magasins webshop fra kl.19-23 via login.

Jeg sidder stadig og overvejer, om jeg skal smutte forbi og gramse lidt i min lokale Magasin i Lyngby. Min taktik er at tage derhen omkring kl.21, hvor der er færrest mennesker. Må lige overveje det over aftensmaden. Hvis I tager derhen, vil jeg i hvert fald anbefale at gå efter nogle klassiske ting, som sjældent kommer på tilbud. Som f.eks. et par lækre, sorte stilletter. Eller måske en ny parfume. Tænke tænke. Skal I afsted?

2 Comments

 • Ida 15/10/2014 at 17:04

  Jeg bliver væk – det frister for meget ;)

  Reply
  • Lullumut 16/10/2014 at 00:09

   Jeg lurede lidt på nettet efter kl.19, men jeg blev enig med mig selv om, at kæresten lige skal have sin fødselsdagsgave først, og så kan jeg shoppe bagefter :-)

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!