Hairtools fra David Andersen X HH Simonsen

Det er på tide, at jeg får vist jer resten af billederne fra det fine event omhandlende hairtools samarbejdet mellem den danske designer David Andersen og HH Simonsen. Serien består af 3 forskellige stylingredskaber, som HH Simonsen har produceret, mens David Andersen har stået for det flotte design. De 3 stylingredskaber er henholdsvis et glattejern, en hårtørrer samt et bølgejern/deep waver.

Personligt er jeg ret begejstret for serien. Det er nogle produkter af god kvalitet, og designet er meget vellykket. Produkterne koster 899kr. pr. stk, hvilket også er lidt under mærker som GHD. Alle produkterne kan købes gennem udvalgte frisørsaloner nu, og da det er en limited edition, er det om at være hurtig.

Inden vi gik hjem, fik vi alle lov til at vælge et tool, og jeg valgte deep waveren, da jeg længe gerne har ville prøve sådan en. Derudover fik vi en børste til både vådt og tørt hår og lidt hårprodukter med hjem. I kan se på det sidste billede, hvordan jeg har forsøgt mig med deep waveren. Det var ikke helt nemt i første forsøg, men øvelse gør som bekendt mester.

8 Comments

 • BRUUN by BRUUN 21/03/2014 at 09:59

  Jeg vil også SÅ gerne have en “Waver” ;-)
  Det ligner et FEDT event søde Louise – det elsker vi!

  God inspiration og smukke billeder ;-)

  /Linda

  Reply
  • Lullumut 23/03/2014 at 11:20

   Den er vildt sejt :-) Men det kræver en del længde i håret. Synes mit hår er liiige kort nok.
   Det var så dejligt et event, dem kan vi godt li’ :-)
   Tak! :D Dejligt du kan li’ det..

   Reply
 • Ida 20/03/2014 at 06:46

  Synes at du har klaret det rigtig godt på nederste billede :)
  Jeg er super glad for glattejernet. Det er virkelig godt og mit 9 år gamle trængte til en udskiftning :)

  Reply
  • Lullumut 21/03/2014 at 00:39

   Tak :-) Synes også selv det blev helt fint :-)
   Dejligt at høre :-)

   Reply
 • Alexia Dahl 19/03/2014 at 19:31

  Det ser super fint ud!

  Reply
  • Lullumut 19/03/2014 at 21:38

   Tak! :D

   Reply
 • Julie / It's My Passions 19/03/2014 at 15:18

  Godt valg af deep waveren – sådan en kunne jeg også godt tænke mig at prøve :)

  Reply
  • Lullumut 19/03/2014 at 21:38

   Jeg har i forvejen et godt glattejern og en hårtørrer, jeg sjældent bruger, så det var jo oplagt med en deep waver :-) Effekterne vil være så meget federe i dit flotte, lange hår, så det kan jeg skam godt forstå :-)

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.