Bøger jeg læser for tiden

Mm, jeg nyder weekenden i fulde drag. Har indtil videre ikke lavet dagens gode gerning udover lidt støvsugning. Min kæreste har været ude hele dagen og kommer først hjem i nat. Selvom jeg elsker hans selskab, så nyder jeg altså også min alenetid i nattøj med smoothies, blogs og bøger.

Netop bøger skal det handle om i dag. Da jeg blev færdig med min HD, glædede jeg mig til at have tid til at læse bøger igen, som ikke var en del af pensum. Faktisk er den eneste bog, jeg gik i gang med, stadig den jeg er i gang med, haha. Har bare ikke kunne samle mig om at læse, fordi jeg bruger tiden på blogs i stedet. Til gengæld er jeg glad for de her “opslags” bøger, hvor jeg lige læser et kapitel i den ene en aften og et kapitel i den anden en anden aften. Hvilke bøger læser I for tiden? Måske nogle af de samme? Her kommer en oversigt over de bøger, jeg pt. læser. Spørg endelig ind til dem. Mine næste bøger må meget gerne være om at blive en bedre fotograf og om at lære sin bil bedre at kende.

 • Things a Woman Should Know About Style af Karen Homer. Om at finde sin egen stil. Hvor skal man spare, hvad skal man undgå. Skrevet med et glimt i øjet.
 • The Lazy Girl’s Guide to the Hight Life on a Budget af Anita Naik. På engelsk. Om at leve “det fede liv” med fester og shopping på budget.
 • Blog bogen af Julia Lahme. Inspiration til kommende bloggere, nye bloggere og garvede bloggere.
 • The Sartorialist: Closer af Scott Schuman. Flotte street style billeder.
 • Min mor af Annamette Fuhrmann. Min mor har selv udfyldt den. Elsker at læse om min mors barndom, drømme, hendes forhold til mig mm.
 • Slip rynkehysteriet – Flot hud uden hokuspokus af Anette Kristine Poulsen. Hvad duer og hvad gør ikke. Af bloggeren bag mit favorit skønhedsunivers, Beautyspace.
 • Kvinde, Plej din krop! af René Fris. Kort og godt guide til at gøre noget ud af sig selv som kvinde.
 • LCHF – Spis dig mæt & glad af Jane Faerber. Den eneste opskriftsbog jeg benytter pt. Lækre retter og inspirerende billeder. Gør det nemmere at undgå hvidt brød.
 • Brandwashed af Martin Lindstrom. En finurlig bog om hvordan vi tænker og agerer som forbruger.
 • Photoshop, Bliv ekspert – trin for trin. Jeg arbejder med Photoshop til daglig på job og vil meget gerne blive bedre.

9 Comments

 • Tina Irene Povlsen 24/03/2014 at 10:25

  Slip rynkehysteriet har jeg læst, og den er klart biblen på min hylde, som jeg stadig tager frem og læser i. :)

  Blog Bogen og Min Mor står for tur, og er erhvervet – Skal dog lige være færdig med de jeg har i gang som er Møllehave læser H.C. Andersen af Johannes Møllehave og Havets Katedral af Ildefonso Falconens.

  Reply
  • Lullumut 24/03/2014 at 23:33

   Dejligt at høre :-)
   Min mor kan du passende give videre, indtil du får tid til at læse i den :-) Det er da også nogle tunge bøger, du er i gang med :-)

   Reply
 • Tom Dixon bogmærker | 23/03/2014 at 09:01

  […] mit indlæg om bøger forleden, så er det her er altså ret sejt. De fleste af jer kender vel den britiske designer Tom […]

  Reply
 • Trine Lykke 19/03/2014 at 20:52

  Det er sjovt, for jeg havde det på samme måde da jeg afsluttede min uddannelse. jeg har det dog, som dig, bedst med faglige bøger nu. Jeg ville gerne læse High life on a budget bogen, sådan noget er altid sjovt :)

  Reply
  • Lullumut 19/03/2014 at 21:39

   Jeg tror, og håber, det bare lige er en fase :-) Jeg skal på tur i weekenden og tager bogen med. Så vil og skal jeg være færdig med den :-) Den er også god og skæg :-) Der er ret mange bøger i “serien” :-) Jeg skal tænke på dig, når jeg er nået til vejs ende i den.

   Reply
 • Ilhja 16/03/2014 at 17:37

  Brandwash er rigtig er god og visse ting var overraskende.

  Lige for tiden læser jeg en moppedreng af scifi

  Reply
  • Lullumut 16/03/2014 at 19:22

   Helt bestemt :-) Nu har jeg en marketing baggrund, og så er den altså ekstra god at læse :-)
   Det lyder ikke tosset :-)

   Reply
 • Ida 16/03/2014 at 09:09

  Jeg er vild med krimier og glæder mig så meget til at jeg kan komme igang igen til sommer. Savner at fordybe mig en en god bog.

  Reply
  • Lullumut 16/03/2014 at 16:23

   Ja, det husker jeg :-) Og hvor kan jeg godt forstå, at du også glæder dig til at være færdig med det pensum relaterede.

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.