Anmeldelse: YniQ luksus vatrondeller og vatpinde

For lidt tid siden fik jeg tilsendt nogle luksus vatrondeller og vatpinde af det danske mærke YniQ. Produkterne er modtaget som gave, og jeg har valgt at anmelde dem her på bloggen. Bemærk at min anmeldelse er subjektiv. Jeg har tidligere læst om YniQ på andre blogs og tænkte dengang, at det var et sjovt påfund med vatrondeller og vatpinde af luksus kvalitet. Normalt køber jeg nemlig altid de billigste af begge dele og bruger så flere penge på f.eks. en creme. Men jeg gav produkterne en chance alligevel og er heldigvis blevet positivt overrasket.

Vatrondellerne: Jeg er ret begejstret for, at bøtten med vatrondeller kan stå op. Det er altså smart. Og så ser det bare mere lækkert ud end at have dem hængende eller liggende i sådan en tynd plastikpose. På den måde holder formen på vatrondellerne også bedre, da de ikke kan blive trykket på fra sidderne. Heller ikke når man tager en ud. Selvom mine ligger i en skuffe, er de lidt finere at hive frem.  Desuden synes jeg, de holder ualmindeligt godt sammen i kanterne til både at fjerne make-up og neglelak med.

Vatpindende: De kommer i en plastikbøtte som normalt, men denne bøtte har en smart pop-up funktion, når man åbner låget. En lækker lille detalje. Desuden er der 2 forskellige ender på vatpindene, hvor af den spidse ende er godt til f.eks. at fjerne neglelak, der er kommet på afveje. Selve pindende er kraftigere end normalt, og vattet sidder også godt fast på enderne.

En pakke YniQ vatrondeller (80 stk.) koster omkring 25kr, mens en pakke YniQ vatpinde (85 stk.) koster omkring 15kr. Begge dele kan købes HER, hvor der også er en forhandlerliste. Umiddelbart tænkte jeg, at prisen er lidt høj, men begge dele er bare lidt mere lækre, og jeg er ret sikker på, at jeg ikke kan gå tilbage til almindelige vatrondeller og vatpinde igen, så jeg køber nok disse fremover. Har I prøvet produkterne fra YniQ?

Produkterne er modtaget som gave

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

10 Comments

 • Tomme skønhedsprodukter #2 - Lullumut 08/10/2015 at 17:45

  […] og vatpinde i en bedre kvalitet, uden at det koster meget mere. Læs min positive anmeldelse HER. En prøvepakke med begge dele koster 38kr. og kan købes HER, hvor der også er en […]

  Reply
 • Yniq 29/08/2013 at 17:18

  […] Lullumut så jeg hendes anmeldelse af Yniq vatrondeller og vatpinde og især vatpindene fangede min […]

  Reply
 • Marlene Høj 27/08/2013 at 17:50

  Jeg har også kun hørt godt om mærket, men jeg har endnu ikke selv haft fingrene i det.

  Reply
  • Lullumut 27/08/2013 at 18:48

   Så håber jeg, du får fingrene i det på et tidspunkt :-) Det er heldigvis nemt med webshop :-)

   Reply
 • Inger Richter 27/08/2013 at 15:45

  Jeg har ikke prøvet YniQ, men har hørt fra min datter de skulle være rigtigt gode –
  hun vil heller ikke gå tilbage til de andre – ikke når man først har prøvet YniQ ;-)

  Reply
  • Lullumut 27/08/2013 at 18:47

   Hehe, det kan jeg godt give hende ret i :-) Måske du får lov til at prøve dem hos hende en dag ;-)

   Reply
 • Lise/walkinrunout 27/08/2013 at 09:57

  Jeg har heller ikke prøvet dem, men kunne godt være fristet af vatpindene, da jeg nogle gange synes at de billige er for tynde – altså med for lidt vat på… og når man nogle gange skal rense sår, fjerne tusch fra ansigtet osv på børnene er det altså surt, at pinden kommer frem i stedet for fint blødt vat.
  Rondellerne vil jeg dog nok springe over, da dem fra Matas med to pakker for 20 eller 25 er helt vildt lækre :)

  Reply
  • Lullumut 27/08/2013 at 18:46

   Det kan jeg godt forstå. Det lyder ikke super praktisk, at vatter skubbes væk.. Okay, dem fra Matas har jeg vist aldrig prøvet :-)

   Reply
 • Ida / Fashionlab 26/08/2013 at 18:27

  Jeg har aldrig prøvet dem, jeg holder mig altid til de billigste i Føtex ;)
  Jeg har en holder til begge dele Nomess, men hvis ikke man har sådan en, er det da ret smart med holderen!

  Reply
  • Lullumut 26/08/2013 at 18:29

   Det har jeg også gjort, indtil nu :-) Uh, NoMess laver så fede ting, jeg har selv bøjler derfra. Vil nu alligevel mene, at YniQ vatrondeller er langt bedre kvalitet end supermarkedernes :-)

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.