Flotte neglenyheder fra Nails Inc

Det er ikke længe siden, jeg skrev om negle, og nu gør jeg det altså igen. For med sommerens komme og lidt kulør, er der altid lidt ekstra fokus på bløde hænder og flotte negle. I dag kan du læse om disse flotte neglenyheder fra Nails Inc. Da jeg modtog dem med posten og åbnede pakken var det ligesom at åbne en skattekiste. Flotte farver og masser af glimmer og glitter. Jeg kendte slet ikke til mærket Nails Inc før. Jo, af navn. Men ikke sådan af udseende eller produkter.

Læs også: Ugens negle: Chanel Graphite

Flotte neglenyheder fra Nails Inc

I år er der kommet fire, flotte neglenyheder fra Nails Inc. Det er dem, du ser på billederne her. Serien hedder Mindful Manicure. Jeg har kun selv lige prøvet farverne på, men et af kendetegnene ved Nails Inc er bl.a. lang holdbarhed. Det er noget, vi kvinder virkelig godt kan li’ ved neglelak. Det skal være nemt og bekvemt. Mere præcist indeholder lakkerne zink, kalcium og aldehyde, som skal være med til at give den længere holdbarhed.

Fra venstre mod højre er det:

De tre første lakker er almindelig neglelak, mens den sidste, yderst til højre, er en flot overlak. Jeg synes selv, at Better Together er helt vildt fin og har et skønt ordsprog; venskab og kærlighed. Hvis ikke jeg skal have lavet gellack negle til mit bryllup, så skal denne på <3

Serien indeholder naturlige krystaller, og i disse lakker kan du bl.a. finde turmalin, citrin og rose quarts. Jeg googlede dem lige, og nøj hvor ser de også flotte ud som ubehandlede ædelsten. Nails Inc. blev lanceret i 1999. Tidligere er der bl.a. blevet lanceret “spray on” neglelak samt neglelak med superfood ingredienser som matcha. Lakkerne fra Nails Inc. sælges primært i USA og UK men kan altså også købes her i Danmark. Alle fire lakker er i butikkerne nu, og de koster 145kr. pr. stk. Du kan finde dem i bl.a. Magasin.


Produkterne er modtaget som gave, og jeg har selv valgt at blogge om dem. Holdningerne er som altid mine egne.


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments

 • Ace 04/06/2017 at 11:35

  Jeg er vild med de lakker dér!
  De holder vildt godt og er vildt lækre :p

  Reply
 • Mia // www.blogaboutmia.dk 01/06/2017 at 02:40

  De er bare så fine – er vild med mine :)

  Reply
  • Lullumut 02/06/2017 at 17:03

   Ja, det er helt vildt fine :-) Kan jeg godt forstå :-)

   Reply
 • Camilla Cecilie 24/05/2017 at 23:04

  Krystaller på neglene – jeg er fan :-)
  God farve til bryllup, den hepper jeg på ;-)
  Camilla Cecilie har skrevet følgende…Lyserød tone-i-tone drømme og blød afslapningMy Profile

  Reply
  • Lullumut 26/05/2017 at 10:04

   Ja, det giver nogle ret vilde effekter :-)
   Haha, det må jeg huske :-)

   Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge